21. januar 2019
Michael Poulsen er tilbage på bænken for Stenløse i den kommende sæson.
Michael Poulsen er tilbage på bænken for Stenløse i den kommende sæson.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny træner på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny træner på plads
Sport FAA - 12. juni 2018 kl. 15:21
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stenløse kæmper for livet i Danmarksserien og skal helst bruge en sejr i den kommende weekend.

Samtidig stod holdet indtil tirsdag uden halvdelen af trænerteamet, da Dennis Rossetti har takket ja til et tilbud om at blive assistenttræner i Hillerød.

Men tirsdag kunne Stenløses sportschef, Brian Andersen, så fortælle, at man har fundet manden, der skal erstatte Rossetti. Og det er en gammel kending i Stenløse i kraft af Michael Wain Poulsen.

Han har været en slags mentor for det nuværende trænerteam, men har før været cheftræner over et par gange. Blandt andet var han med til at sikre Stenløse og det nu hedengangne SC Egedal en start i 2. division tilbage i 2011.

Nu er han så helt tilbage på trænerbænken.

- Michael har selv spillet i klubben og er også tidligere træner i Stenløse Boldklub. Han har fulgt holdet tæt i de sidste to år og er meget tændt på opgaven med at forsætte udviklingen af holdet og spillerne som individer, meddeler klubben på sin hjemmeside og fortsætter:

- Michael glæder sig til at komme i gang med samarbejdet både i forhold til spillertruppen og Simon Ervolder Andresen, som heldigvis fortsætter I træner teamet.

Stenløse ligger side om side med Fredensborg på ottende- og niendepladsen i Danmarksseriens pulje 1 inden sidste runde på lørdag. Her møder Stenløse ude Ledøje-Smørum i kampen om Egedal - og for livet i rækken for Stenløses vedkommende.

Fredensborg møder FA2000 på hjemmebane. Kastrup har 29 point - to mere end Fredensborg og Stenløse - og kan også stadig nå at blive sorteper. De møder Holbæk på hjemmebane i sidste runde.