10. december 2019
Daniel Norouzi kamp for Næstved. Foto: Jens Wollesen
Daniel Norouzi kamp for Næstved. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny klub til Norouzi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny klub til Norouzi
Sport Frederiksborg Amts Avis - 17. juni 2019 kl. 16:08
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Daniel Norouzi var en af de spillere, der ikke fik forlænget sin kontrakt med Næstved, da det stod klart, at 1. divisionsklubben ikke kvalificerede sig til playoff-kampene om en plads i Superligaen. Det var optakten til en større udrensning i truppen.

Nu har den tidligere Brøndby-spiller fundet sig en ny klub. Det er nedrykkerne til 2. division, FC Helsingør, der har sikret sig allround-spilleren på en et-årig aftale.

- Der opstod pludselig en mulighed og Daniel er en spiller, som vi har haft på vores liste i snart nogle år efterhånden, så det var bare med at slå til. Han er en alsidig spiller, der dækker mange pladser, og han har en fremragende vindermentalitet. Jeg er sikker på, at han bliver en kæmpe gevinst for os da jeg ser ham som en spiller, der passer perfekt ind i vores trup, både på og uden for banen, siger sportschef Brian Gellert.

Daniel Norouzi har tidligere udtalt, at han håbede at kunne fortsætte i en klub i 1. division. Det ønske gik ikke i opfyldelse, men til gengæld passer det godt med privatsfæren.

- Helsingør kom med et godt tilbud, og jeg ville gerne blive på Sjælland, så jeg kunne kombinere skole og arbejde med min fodbold. Jeg er en meget alsidig spiller, der kan dække mange pladser, og selvom jeg har spillet central midt de sidste par sæsoner, kan jeg også dække kanten og begge backer. Det har nok også været en faktor i FC Helsingørs interesse i mig, siger Daniel Norouzi en pressemeddelelse.