10. december 2018
Ulrik Yttergård Jenssen (th.) havde første dag i FCN i går. Her løber han sammen med Magnus Wørtz og Mathias Jensen. Foto: Rudi Dalsgaard
Ulrik Yttergård Jenssen (th.) havde første dag i FCN i går. Her løber han sammen med Magnus Wørtz og Mathias Jensen. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny forsvarer spurgte FCM-ven til råds

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny forsvarer spurgte FCM-ven til råds
Sport FAA - 05. januar 2018 kl. 10:11
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var første arbejdsdag i sin nye klub for norske Ulrik Yttergård Jenssen, der er hentet i norske Tromsø, men torsdag trak i FC Nordsjællands træningstøj for første gang. Og der var ingen nåde. Han måtte også igennem den obligatorsiek bip-test lige som resten af truppen.

- Det var fint at komme i gang med en test. Så får man lige kick-startet maskinen, og formen er helt okay, smiler Ulrik Yttergård Jenssen til Frederiksborg Amts Avis.

Han ser frem til at komme rigtig i gang i klubben.

- FCN er en god mulighed for at udvikle sig videre, og klubben har udviklet mange spillere. Så jeg ser frem til at forbedre mig, og så håber jeg, at vi på et tidspunkt kan vinde en pokal eller ligaen, siger nordmanden.

Han har været i franske Lyon som ungdomsspiller, men kom hjem og vendte igen i Tromsø. Nu er turen så kommet til Superligaen, og nordmanden har læst på lektien.

- Jeg har et par venner, der spiller her - blandt andre Alexander Sørloth i FC Midtjylland. Så jeg har fulgt lidt med og snakket med ham om det. Han rådede mig til at komme hertil. Det virker som en god liga og en god klub her i Nordsjælland.

- Da jeg vendte tilbage til Tromsø, sagde jeg med det samme, at jeg ville af sted igen så hurtigt som muligt, og nu kom muligheden med FC Nordsjælland.

Næste skridt er så lige at finde ud af, hvem han skal konkurrere endnu.

- Nej, det ved jeg ikke helt. Det tager vi efterhånden. Jeg har været meget spændt på min første dag, hvor man skal møde en masse nye mennesker. Men det har været meget hyggeligt indtil videre. Det skal nok blive godt, slutter nordmanden.