27. september 2021
Kampens spiller. Kristian »Nøller« Asmussen. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Kampens spiller. Kristian »Nøller« Asmussen. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Nordsjælland bevarer ligapladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Nordsjælland bevarer ligapladsen
Opdateret 24. april 2019 kl. 23:17
Sport Nordsjælland - 24. april 2019 kl. 21:17
Af René Larsen

Med en sejr 26-25 over Ribe-Esbjerg hjemme i Frederiksborg Hallen i Hillerød sikrede Nordsjælland onsdag aften sig endnu en sæson i mændenes Håndboldliga.

Med sejren har Nordsjælland fem point i kvalifikationsspillet, og nordsjællænderne er dermed sikret på at undgå sidstepladsen, hvor det pågældende hold skal møde TM Tønder om en plads i ligaen.

Redningsmand onsdag aften var 48-årige Kristian »Nøller« Asmussen, der stod med tårnhøje redningsprocenter. Han blev foretrukket i målet, da det sædvanlige førstevalg Mike Jensen havde ligget syg op til opgøret.

Ti minutter inde i 2. halvleg lignede det en sikker sejr, da Dan Beck-Hansen kunne kaste bolden ned i tomt mål til Nordsjælland-føring 2014.

Men Ribe-Esbjerg fortsatte uanfægtet 7-mod-6-spillet og lagde tungt pres på Nordsjælland. Især Jonas Tidemand gjorde ondt på Nordsjælland med sin store fysik. Han reducerede også til 23-22, inden Nordsjælland også gik i 7-mod-6 i deres angreb.

Carl-Emil Haunstrup gjorde det også til 25-23, og Tobias Jørgensen det siden til 26-24, men Ribe-Esbjerg gav ikke op.

Med syv sekunder igen havde Ribe-Esbjerg chancen for et sidste angreb, da Carl-Emil Haunstrup ramte stolpen i en afslutning. Men Ribe-Esbjerg fik ikke afsluttet, inden tiden løb ud, og Nordsjælland kunne lade jublen bryde ud.

Stemmer du til kommunalvalget i år?