24. marts 2019
Fremtiden ser lysere ud for Nordsjælland Håndbold, efter en aften hvor klubbens samarbejdspartnere bakkede markant op. Foto: Jens Wollesen
Fremtiden ser lysere ud for Nordsjælland Håndbold, efter en aften hvor klubbens samarbejdspartnere bakkede markant op. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjælland Håndbold i markant bedring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjælland Håndbold i markant bedring
Sport FAA - 10. januar 2018 kl. 19:28
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Opbakningen var stor, da Nordsjælland Håndbold onsdag aften havde indkaldt til krisemøde om klubbens dårlige økonomi. Et par hundrede var mødt op i FrederiksborgCentret i Hillerød, og aftenen udviklede sig til lidt af et indsamlingsshow.

I løbet af et par timer blev der rejst minimum 600.000 kroner, og der blev sat flere skibe i søen, der skal sikre ligaklubben flere midler.

- Jeg er godt nok glad for i aften. Vi har fået skubbet noget i gang. De mennesker, der er mødt frem her i dag, de vil virkelig Nordsjælland Håndbold, siger formand Jørgen Simonsen og tilføjer:

- Vi er ikke i mål endnu, men jeg tror virkelig på det.

Klubben meddelte de fremmødte, at den skal finde indtægter for to millioner kroner for at få enderne til at mødes.

Man kom således et godt stykke allerede onsdag aften, hvor en stribe sponsorer gav håndslag på, at de ville opgradere deres sponsorater.

Helsingør kommune kom blandt andet med 100.000 kroner og en oplæg til, at man kunne indgå en tre-årig sponsoraftale mod den sædvanlige et-årige aftale.

Derudover lev der nedsat flere grupper, der skal sikre nye sponsorer, lige som en række initiativer blev sat i gang, der skal sikre flere indtægter og ansvarlig kapital.