23. oktober 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nedturen i Helsingør fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nedturen i Helsingør fortsætter
Opdateret 21. april 2019 kl. 17:52
Sport Frederiksborg Amts Avis - 21. april 2019 kl. 15:39
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev til et nederlag i eftermiddagens kamp mod bundkollegaerne fra Thisted. Kampen endte 2-1 til Thisted, efter at FC Helsingør havde siddet på det meste af opgøret. Igen manglede Helsingør det vigtigste - nemlig målene.

Selvom både Nicolas Mortensen og angrebskollega Douglas Ferreira var ude med karantæne, så var det et angrebsivrigt FC Helsingør-hold, der gik på banen søndag eftermiddag mod Thisted. Især i 1. halvleg rullede det ene angreb efter det andet ned mod udeholdets mål, der slet ikke var tilstede i de første 45 minutter. De viste sig reelt kun en gang på Helsingørs banehalvdel, og det var efter 11 minutter, hvor høje Sakari Tukiainen fik en hovedstødmulighed tæt på mål, men han headede over mål.

Ellers stod der Helsingør på resten. Det begyndte allerede efter et halvt minut, hvor Lucas Haren var alene igennem, men han virkede ikke rigtig varm endnu, så han fik ikke en afslutning på.

Patrick Olsen havde et skud udefra efter seks minutter, og 10 minutter senere sendte han Matheus Leiria alene afsted mod Thisted-målet. Hans afslutning endte dog i sidenettet.

Målet kom efter 27 minutter, hvor Frederik Bay driblede lidt rundt for derefter at sende den ind bag Mathias Brinch Rosenørn i Thisted-målet.

Christian Køhler havde et skud udefra senere i halvlegen, som ramte overliggeren, mens Thisted åbenbart sparede kræfterne til 2. halvleg. Her kom de ud med en anden kraft og energi, end man havde set i de første 45 minutter.

De kom dog ikke til nogen chancer, så hvis de skulle udligne, så skulle de have foræret en mulighed. Det fik de så efter små 20 minutter af 2. halvleg, hvor dommeren så et straffespark til udeholdet, hvor bolden ikke en gang var i nærheden.

Det udnyttede Marcus Solberg Mathiasen, der sparkede bolden ind til højre for Mikkel Bruhn i Helsingør-målet.

Helsingør pressede og pressede for at få det afgørende mål, men i stedet var det udeholdet, der på et kontraangreb slog til. Holdets farlige angriber Sakari Tukiainen driblede rundt i FC Helsingørs forsvar for derefter at sende den fladt ind bag Mikkel Bruhn.

Helsingør nåede aldrig at svare tilbage på det mål, og derfor hentede Thisted ind på FC Helsingør i bunden af rækken, og Helsingør hentede ikke ind på hverken Hvidovre eller Roskilde.

1. division
Helsingør-Thisted 1-2 (1-0)

Mål: 1-0: Frederik Bay (27), 1-1: Marcus Solberg Mathiasen (64), 1-2: Sakari Tukiainen (88)

Advarsler: Hunter Gorskie (4), Thisted FC, Ibrahim Samrawi (63), FC Helsingør

FC Helsingør: Mikkel Bruhn - Ibrahim Samrawi (85: Nicolas Willumsen), Pascal Gregor, Jonas Henriksen, Daniel Jørgensen, Frederik Bay - Patrick Olsen, Christian TK Køhler - Mikkel Basse (85: Anders Holst) - Lucas Haren (64: Lucas Lodberg), Matheus Leiria.

Thisted FC: Mathias Brinch Rosenørn - Laus Østervig Nielsen, Hunter Gorskie, Lukas Schmedes Enevoldsen, Emil Steen Lagergaard - Mads Vang, Mathias Pedersen (63: Martin Søndergaard), Asger Bust Sørensen (85: Collins Tanor), Laurits Bust Sørensen - Marcus Solberg Mathiasen, Sakari Tukiainen.

Tilskuere: 761