18. november 2018
Næstved-Herlufsholm havde fået forkerte trøjer med, og så måtte sydsjællænderne låne og spillede i et af ligmandskabet Nordsjællands aflagte sæt. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Næstved-Herlufsholm havde fået forkerte trøjer med, og så måtte sydsjællænderne låne og spillede i et af ligmandskabet Nordsjællands aflagte sæt. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næstved delte klø ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næstved delte klø ud
Opdateret 11. februar 2018 kl. 19:18
Sport FAA - 11. februar 2018 kl. 19:06
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På forhånd lignede det et tæt opgør mellem 2. division pulje 3's nummer fire og fem. Men det blev det slet ikke. Næstved-Herlufsholm uddelte store klø til Hilelrød og vandt 32-20.

- Og vi kunne jo sagtens have tabt med 14-16 mål, om ikke Næstved til sidst slår lidt op i banen, erkender Hillerøds træner Karsten Brandt.

Næstved-Herlufsholm lagde hårdt ud og bragte sig foran 3-0, og Hillerød kom hele tiden til at halse efter. Hjemmeholdet havde store problemer med at åbne sydsjællændernes forsvar. Der var højde og drøjde til forskel på de to hold i sydsjællændernes favør.

Gæsterne gik til pause med en føring med seks mål. Det kunne have blevet til syv, om ikke dommerparret havde fløjtet halvegen af et splitsekund inden en bold kastet fra Næstveds egen banehalvdel endte i tomt Hillerød-mål.

Men føringen skulle hurtigt komme op på syv mål i anden halvleg. Og mere til. Næstved-Herlufsholm scorede 2. halvlegs fire første mål, og foran 18-8 var der ikke længere tvivl om kampens udfald.