18. oktober 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Næste kamp er på plads for Porsgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Næste kamp er på plads for Porsgaard
Sport Frederiksborg Amts Avis - 04. juli 2019 kl. 22:22
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Porsgaards modstander blev stående, og samtlige fire omgange måtte i brug, før Hillerød-bokseren kunne udråbes som vinder.

Jacob Porsgaard er en fysisk stærk bokser, der har haft en stærk amatørkarriere. Han boksede sin anden kamp mod Shalva Guchmazovi fra Georgien, der ikke var blevet stoppet før. Det var en kvalificeret modstander, der forstod både at forsvare sig, men også at angribe på de rigtige tidspunkter. Det var en flot kamp, som Jacob Porsgaard virkede til at have styr på, men uden rigtig at kunne få ram på sin modstander. Kampen sluttede med en åben slagudveksling, hvor paraderne faldt fra begge boksere, og de gav hinanden en ordentlig omgang.

Selvom et par af runderne var lige, så vandt Jacob Porsgaard ifølge dommerne samtlige fire omgang. Det var også den følelse, Jacob Porsgaard havde under kampen.

- Jeg føler mig sikker, hver gang jeg går over til hjørnet. Jeg følte mig sikker på, at det her var min omgang. For jeg rammer ham med mine jabs, og nogle gange kommer der lige en højre, mens jeg undgår hans sving, sagde han lige efter kampen.

Jacob Porsgaard var oppe mod en god modstander, der ikke lod sig ryste.

- Min modstander er stærk, og han bliver stående på gulvet. Han kommer fremad, så jeg bliver nødt til at tage afstand til ham og bruge jabs for at finde afstanden.

- Hver gang jeg ramte ham med mine jabs, så var han ligeglad. Han tog dem bare. Så grinte han lidt af mig og smilte til mig. Så jeg skulle hele tiden holde afstanden, for jeg kunne ikke bare gå ind og bruge alle mine kræfter på at slå hårdt, for det havde været lige meget. Det kunne han bare tage, siger Porsgaard, der naturligvis var glad efter sejren i sin anden professionelle kamp.

- Jeg har været inde i en stresset periode de seneste måneder. Jeg har skulle færdiggøre skolen, jeg skulle bokse min sidste amatørkamp, og så skulle jeg bokse her. Jeg klarede alle tre ting. Jeg er meget lettet, og nu går jeg på sommerferie, siger bokseren fra Hillerød, der allerede kunne afsløre datoen for næste kamp og stævne i Q Pro Boxing-regi.

- Det næste bliver 5. oktober i Gilleleje. Quaestor fight night på hjemmebane i Gillelejehallen, hvor jeg skal bokse min tredje professionelle kamp. Vi har udset os en modstander, som vi prøver at få i hus, siger han.

Quaestor Fight Night
Letvægt, 4 omgange

Mahdi Jallaw-Malkhaz Tatrishvili

Mahdi Jallaw vinder på knockout i 1. omgang

Mellemvægt, 4 omgange
Jacob Porsgaard-S. Guchmazovi

Jacob Porsgaard vinder med dommerstemmerne 3-0

Cruiservægt, 4 omgange
Oliver Zaren-Arid Dema

Oliver Zaren vinder på TK O i 1. runde

Super letvægt, 6 omgange
Jamshid Nazari-Kakha Avetisiani

Jamshid Nazari vinder med dommerstemmerne 3-0

Super-bantamvægt, 6. omgange
Ali Mohamed-Jozset Ajtai

Ali Mohamed vinder på knockout i 1. omgang

Letvægt, 6 omgange
Oliver Møllenberg-G. Gviniashvili

Oliver Møllenberg vinder på TKO i 4. omgang

VM, Fluevægt, 10 omgange
Alicia Holzken-Xenia Jorneac

Alicia Holzken vinder med dommerstemmerne 3-0

Mellemvægt
Abdul Khattab-Rafal Jackiewicz

Abdul Khattab vinder med dommerstemmerne 3-0