18. oktober 2019
Mie Skov tror forud for første DM-finale på, at Hillerød GI genvinder det danske holdmesterskab for kvinder. Foto: René Larsen
Mie Skov tror forud for første DM-finale på, at Hillerød GI genvinder det danske holdmesterskab for kvinder. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mors dag i Hillerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mors dag i Hillerød
Sport Frederiksborg Amts Avis - 09. maj 2019 kl. 15:50
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød GI's forsvarende danske mestre i bordtennis for hold har en vis rutine. Fire af fem spillere i truppen er således mødre, og Hillerød GI håber, at bordtennisklubben kan fejre Mors dag på søndag med pomp og pragt.

Den dag kan Hillerød GI nemlig genvinde det danske mesterskab i Frederiksborg Hallen i Hillerød.

Det kræver dog, at Hillerød GI fredag aften vinder den første DM-finale af tre mulige, når nordsjællænderne gæster Viby BTK i Århus.

- Vi tror på egne evner og står stærkt på alle pladser, siger den tidligere OL-deltager og Mie Skov forud for finaleserien.

Viby kvalificerede sig til DM-finalen ved at besejre sidste års finalister OB i semifinalen, og det jyske hold tegnes især af de to tidligere landsholdsspillere Pernille Agerholm og Pernille Søndergaard, der tilsammen er regerende danske mestre i damedouble.

Her er der således lagt op til et brag af et par kampe, for Hillerøds foretrukne konstellation, Pia Toelhøj og Chen Yan, er gået ubesejret gennem sæsonens doublekampe sammen.

Viby og Hillerød har mødt hinanden to gange i grundspillet. Hver klub har en sejr.

- Vi har brug for al den opbakning vi kan få imod et stærkt hold fra Viby, siger Mie Skov, og den opfordring har formand Thomas Hjermind Jensen lyttet til.

- Vi har valgt at have fri entre for alle, da flere virksomheder har valgt at støtte vores slutspilskampe, siger formanden.

Søndagens 2. DM-finale spilles klokken 14. Skulle det blive nødvendigt med en tredje kamp om guldmedaljerne, så spilles den også i Hillerød.