25. marts 2019
Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mørke over Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mørke over Nordsjælland
Opdateret 11. oktober 2018 kl. 22:44
Sport FAA - 11. oktober 2018 kl. 21:14
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ligegyldigt, hvem der har føringen de første 50 minutter. Det er når klokken har passeret timen, at det hele gøres op. Og da måtte Nordsjælland konstatere, at det blev til nederlag 34-30 til Skanderborg

I en ellers lige 1. halvleg fik Nordsjælland slået et lille hul, da Lasse Uth i en kontra bragte sit hold foran 12-9 kort efter en Skanderborg-timeout.

Men så blev Nordsjællands målmand Mike Jensen hændeligt ramt i ansigtet af en afslutning fra Cornelius Kragh. Målmanden sad groggy på gulvet. Han kom op igen, men måtte efterfølgende ud på bænken for at få hovedet i ro. Mike Jensen har den seneste tid været plaget af eftervirkningerne af flere hjernerystelser, så det er med bævende hjerte, at man i Nordsjælland følger målmandens kampdygtighed.

Mike Jensen blev afløst af Kristian Asmussen, og samtidig valgte hjemmeholdet at gå over i 7:6-spil i de sidste minutter af halvlegen. Men det var ingen succes. To gange mistede Nordsjælland bolden i angrebet, så Skanderborg kunne score i tomt mål, og dermed var Nordsjællands føring reduceret til et enkelt mål før 2. halvleg.

Mike Jensen var tilbage i målet efter pausen. Men uden at være helt på dupperne, og ti minutter ind i halvlegen fik Skanderborg udlignet til 22-22, og ti minutter før slutfløjtet bragte storspillende Marcus Mørk gæsterne foran for første gang i 2. halvleg.

Marcus Mørk skulle blive Nordsjællands helt store akilleshæl. Han bombede løs, og fire minutter før tid måtte Ian Marko Fog tage en sidste desperat timeout. Kristian Asmussen havde på det tidspunkt afløst Mike Jensen i målet, og Nordsjælland forsøgte sig med offensivt forsvar og 7-6-spil. Intet havde sin virkning, og Skanderborg fik kørt sejren hjem.