23. oktober 2019
Oliver Møllenberg ved Hillerød Box Cup tidligere på sæsonen. Foto: René Larsen
Oliver Møllenberg ved Hillerød Box Cup tidligere på sæsonen. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møllenberg vinder i Tyskland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møllenberg vinder i Tyskland
Sport Frederiksborg Amts Avis - 12. november 2018 kl. 16:12
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I sidste uge fyldte Oliver Møllenberg 18 år, og det fejrede Gilleleje-bokseren søndag ved at vinde en stor international turnering i Schwerin, Tyskland.

Det er den såkaldte Sven Lange Gedenkturnier, der bliver afholdt af Tractor Schwerin til minde om den tidligere amatøreuropamester, der blev dræbt i en trafikulykke tilbage i 1992 i en alder af bare 25 år.

Ved weekedens stævne i Tyskland vandt Oliver Møllenberg 5-0 i semifinalen over Arifi Alban fra Tyskland. Også finalen var der tysk modstand. Her vandt nordsjællænderen med dommercifrene 4-1 over Selimzhan Gadaborschew, selv om Oliver Møllenberg ikek var tilfreds med sin boksning.

- Dette var nok en af de dårligste kampe jeg har bokset. Slagene samt benarbejdet sad slet ikke, som det plejer. Så taktikken var efter første omgang, at denne kamp skulle kriges hjem. Efter at have tabt første omgang gik jeg tættere på min modstander for gør kampen hård og slide ham op. Det lykkedes, lyder det fra Oliver Møllenberg, der har som det erklærede mål at repræsentere Danmark ved OL i 2020 i Tokio.

Først gælder det dog de danske mesterskaber senere i november i Holstebro. Her skal Oliver Møllenberg forsøge at genvinde sit danske mesterskab i U19 letweltervægt, inden han fra nytår rykker op som seniorbokser. Som finpudsning af formen til de danske mesterskaber rejser Oliver Møllenberg senere på ugen i træningslejr i Spanien.