24. marts 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Miraklet udeblev i Humlebæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miraklet udeblev i Humlebæk
Sport FAA - 08. august 2018 kl. 21:38
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en kamp mellen hjemmeholdet Humlebæk, der kaldte det årtiets kamp, mens udeholdet HB Køge satte en masse reserver på banen og stadig vandt sikkert 4-1.

HB Køge viste gennem det meste af kampen, at der naturligvis er stor forskel på Serie 2 og 1. division, men de vadede ikke i chancer, og Humlebæks spillere kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne for ikke at blive til grin foran et meget talstærkt hjemmepublikum.

HB Køge fik sin sejr, og Humlebæk fik vist de i hvert fald 500 tilskuere, der var mødt op, at de var klar til at kæmpe for byens og klubbens ære.

HB Køge havde skiftet ud på mange pladser siden weekendens kamp i 1. division. Der var blevet plads til nyankome Jakob Johansson, der er lejet i FC Nordsjælland, og han scorede efter 11 minutter. En af de få, der også var med i den seneste turneringskamp var Ricki Olsen, der er kommet til fra Helsingør. Han udnyttede et straffespark efter 37 minutter.

Få minutter inde i 2. halvleg blev det 3-0 til udeholdet efter en foræring i Humlebæks forsvar. Magnus Häuser blev målscoreren, mens nyankomne Fredrick Yamoah Opoku gjorde det til 4-0 med 25 minutter igen.

Humlebæk fik reduceret til de mange tilskueres store jubel. Jonas Zidi blev spillet fri med lige under 20 minutter igen, og han fik sparket bolden forbi Mathias Moos Würtz i HB Køge-målet. Bolden tog stolpen på vej ind, inden jublen for alvor kunne bryde løs.

Hjemmeholdet fik en ekstra chance, da indskiftede Nicolas Siesbye Suhr rev sig fri af HB Køges forsvar, men han fik overplaceret skuddet.

Pokaleventyret for Humlebæk er slut, mens det kun lige er begyndt for HB Køges mandskab, der sikkert gik videre denne sommeraften i Nordsjælland.

DBU pokalen
Humlebæk-HB Køge 1-4 (0-2)

Mål: 0-1: 11: Jakob Johansson, 0-2: Ricki Olsen (37), 0-3: Magnus Haüser (49), 0-4: Fredrick Yamoah Opoku (66), 1-4: Jonas Zidi (72)