24. august 2019
Karen Barritza fra Birkerød er en af de dygtige spillere, der kan komme i aktion ved weekendens DM for hold. Foto: Mads Hussing
Karen Barritza fra Birkerød er en af de dygtige spillere, der kan komme i aktion ved weekendens DM for hold. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mestre ikke med i medaljespillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mestre ikke med i medaljespillet
Sport Frederiksborg Amts Avis - 20. marts 2019 kl. 15:35
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets danmarksmesterskab for hold skal afgøres i Hørsholm Rungsted Tennisklub (HRT) i weekenden 23.-24. marts. Kvindeholdet fra Hørsholm er forsvarende mestre, men da de endte udenfor top fire i turneringen, så er de ikke med i medaljeslutspillet.

Sidste runde af Elitedivisionen blev færdigspillet lørdag 9. marts, og alle de kvalificerede hold er derfor fundet. Hos herrerne er det KB, Lyngby, HIK og Gentofte, hvor KB er forsvarende mestre. Hos damerne er det KB, Gentofte, HIK og Birkerød.

Nogle af de allerbedste danske tennisspillere kan deltage denne weekend. Det drejer sig blandt andet om de nuværende Davis Cup-spillere Frederik L. Nielsen fra Lyngby, Thomas Kromann fra HIK, samt Fed Cup-spillerne Karen Barritza fra Birkerød, Emilie Francati fra Gentofte og Mai Grage fra KB.

Derudover har Martin Pedersen og Karina I. Jacobsgaard fra KB tidligere spillet på Davis Cup- og Fed Cup-holdet.

- HRT ser meget frem til at afholde dette arrangement. HRT har nogle af landets bedste faciliteter. Bare det er med til at skabe gode rammer for spillet og oplevelsen.

- De gode rammer forpligter også og det gør vi alt for at efterleve. Vi vil prøve at skabe professionelle rammer for spillerne, så de føler sig godt tilpas og kan mærke at der er tanke bag.

Det håber vi vil give spillet og præstationerne på banden et løft så tennissen bliver af højeste klasse. I de tidligere år, har der været op til 800 mennesker i løbet af weekenden - vi tror og håber på endnu flere, siger Alexander K. Rejnhold, der er klubchef i Hørsholm Rungsted Tennisklub.

- Hørsholm Rungsted har en rigtig stærk historie i dansk tennis. Samtidig har klubben stor erfaring med at afholde både nationale og internationale turneringer. Så jeg tror på, at vi får et brag af et medaljespil i HRT," siger Henrik Thorsøe Pedersen, der er formand for Dansk Tennis Forbund.