21. juli 2019
Allan Mahfoud slog igennem, da han vandt kampen over John Dickson fredag aften. Foto: Mads Hussing
gallery icon

Se billedserie

Allan Mahfoud slog igennem, da han vandt kampen over John Dickson fredag aften. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mahfoud stærkest i svær fight

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mahfoud stærkest i svær fight
Sport FAA - 18. januar 2019 kl. 21:40
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allan Mahfoud var ude i sin sværeste kamp som professionel, da han i går aftes boksede mod spanieren John Dickson, der kom til Danmark som ubesejret. Han må nu tage tilbage til Spanien med et nederlag i bagagen, for Allan Mahfoud vandt ifølge to af dommerne alle seks omgange, men den sidste havde ham som vinder af fem omgange.

arrow Læs også: Sarah Mahfoud: Det er for sindssygt

- Det var min hidtil hårdeste modstander. Han var sgu bedre til slagsmål, end jeg lige havde regnet med, sagde en meget glad Allan Mahfoud lige efter kampen til Frederiksborg Amts Avis.

Hillerød-bokseren havde talt om inden kampen, at det kunne blive et slagsmål, hvor begge boksere slog meget, undveg meget, og som blev bokset på nærdistancen. Det kom til at holde stik.

- Han undveg også bare. Når jeg følte, at nu havde jeg ham, så drejede han bare hovedet, og så undveg han. Så slog han, og jeg undveg. Det var helt surrealistisk at stå der.

- Jeg følte, jeg var med i filmen The Matrix, for kuglerne fløj om ørerne på mig. I starten ramte vi begge to, men han var også god til at undvige. Han var benhård, utrolig dygtig og utrolig akavet, sagde Allan Mahfoud.

Kampen bølgede frem og tilbage, men Allan Mahfoud ramte flest gange rent. Der gik dog et sus gennem publikum, da Allan midt i kampen fløj tilbage efter et ikke så hårdt slag fra John Dickson.

I begyndelsen af kampen var det to boksere, der slog meget, og som ramte meget, men efterhånden som kampen skred frem, så blev de to boksere mere og mere trætte. Det blev virkelig udtalt i sjette og sidste omgang, som begge boksere sled sig igennem. Der blev slået mange huller i luften. Der var ikke mere at hente fra hverken Allan Mahfoud eller John Dickson.

arrow Sarah sled sig til titlen
18. januar 2019 kl. 22:43 Opdateret: kl. 22:43
arrow Kampen før kampen for Sarah
18. januar 2019 kl. 11:26 Opdateret: kl. 11:26
arrow Mahfoud stryger højt op på VM-ranglisten
03. januar 2019 kl. 20:33 Opdateret: kl. 20:33