26. marts 2019
Mohamed Aktham Elkamisi i snak med Ian Marko Fog.
Mohamed Aktham Elkamisi i snak med Ian Marko Fog.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Målmand under lup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målmand under lup
Sport FAA - 01. august 2018 kl. 10:21
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjælland Håndbold har kigget højt og lavt efter en ekstra målmand i sommerpausen. Men indtil videre forgæves, og nu har ligaklubben udvidet jagtterrænet. I disse dage træner 20-årige Mohamed Aktham Elkamisi med. Han har U18 og U21-landskampe på cv'et og repræsenterer den stærkeste klub i Egypten.

- Vi har set nogle videoklip med ham, og det ser lovende ud, siger sportschef i Nordsjælland Håndbold, Jørn Blom Hansen, som dog også lunt konstaterer, at der er tale om en salgsvideo.

- Skulle videoen holde stik, så tror jeg, at vi går ubesejrede igennem sæsonen, griner sportschefen.

Derfor vil Nordsjælland Håndbold også gerne lige se målmanden an. Mohamed Aktham Elkamisi landede i Hillerød sent mandag aften, og noget klatøjet efter en lang rejse blev målmanden kørt på spareprogram i går.

- Men til gengæld får han lov at prøve en omgang dansk styrketræning onsdag, og så ser vi ham an til træningerne torsdag og fredag samt i lørdagens træningskamp mod Ajax, fortæller Jørn Blom Hansen.

Det er målmandens storebror, der har etableret kontakten - ikke bare til Nordsjælland men til en stribe danske klubber og agenter.

Han har allerede visum til Schengen-landende og har et 90 dages turistvisum. Der går 10 minutter fra man har sendt en mail til vi får et svar. Han vil det rigtig gerne. Vi er lidt spændt på det, siger Jørn Blom Hansen.

Mohamed Aktham Elkamisi er dog ikke den eneste målmand, som Nordsjælland har i spil.

- Vi har en anden egypter i baghånden, og så er det ingen hemmelighed, at vi også er vi lidt spændte på, hvad der sker i Randers. Vi håber, at de finder en løsning og ikke går konkurs. Men vi er i dialog med deres målmand Christoffer Bonde, og går Randers konkurs, så kan det betyde, at Christoffer Bonde ikke har noget sted at spille næste år, og så er vi klar, siger Jørn Blom Hansen åbent.

Målmandsposten er ikke den eneste som Nordsjælland vil supplere truppen på inden sæsonstart. Men den har førsteprioritet. En anden position er stregen og det centrale forsvar efter at Knud Ronau er gået til Aalborg og efter Anders Mose har stoppet karrieren.

Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at mangle en som Anders Mose i forsvaret, og det skal vi have løst. Vi vil gerne have fyldt op på de store drenge i midterforsvaret, siger Jørn Blom Hansen.

Nordsjælland spiller sæsonens første kamp den 23. august mod Team Sydhavsøerne i pokalturneringen og møder ugen efter Bjerringbro-Silkeborg i ligapremieren.