17. december 2018
Oskar Snorre valgte at give Lyngby mere tid til at redde økonomien i klubben, og det er han glad for i dag. For han debuterede i Superligaen kort tid efter. Her takker han Lyngbys fans efter debutkampen mod Brøndby.
gallery icon

Se billedserie

Oskar Snorre valgte at give Lyngby mere tid til at redde økonomien i klubben, og det er han glad for i dag. For han debuterede i Superligaen kort tid efter. Her takker han Lyngbys fans efter debutkampen mod Brøndby.
Foto: ©Per Kjærbye/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lyngby-keeper: Heldigt at jeg blev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lyngby-keeper: Heldigt at jeg blev
Sport FAA - 23. februar 2018 kl. 08:47
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var en nervepirrende tid for den 19-årige Tisvildeleje-dreng, Oskar Snorre, da Superligaklubben Lyngby undgik med nød og næppe konkurs for et par uger siden. Undervejs mistede klubben en håndfuld spillere, der valgte at opsige deres kontrakter.

Men Oskar Snorre valgte at blive, og det resulterede i, at han fik debut i Superligaen mod Brøndby og siden genvalg til kampen mod Silkeborg.

- Jeg har haft en kærlighed til Lyngby, siden jeg startede herude. Det er et vildt godt koncept de har med ungdomsfodbolden. FC Nordsjælland var også ude efter mig (da han som 12-årig skiftede fra Helsinge til Lyngby, red.), men efter den første træning i Lyngby, var jeg bare solgt. Det er nogle fede mennesker, der arbejder her, og mentaliteten herude har gjort, at jeg blev forelsket i klubben, siger Tisvildeleje-drengen Oskar Snorre til Frederisborg Amts Avis.

- Jeg ville gerne hjælpe klubben. Vi blev spurgt, om vi ikke kunne vente to dage mere, efter vi kunne have opsagt vores kontrakter. Det ville jeg gerne gøre for klubben, og så fik vi så heldigvis vores løn til sidst. Det er kun heldigt for mig, at jeg ikke gik herfra. Det bliver jeg belønnet for nu.

Samtidig har den nye Lyngby-ledelse meldt ud, man i højere grad skal tilbage til at være en talentudviklingsklub, hvilket man også har set i kampene - kombineret med en efterhånden lidt smal trup. For udover Oskar Snorre er der også blevet spilletid til en spiller som Gustav Marcussen, mens bænken mod Silkeborg havde tre U19-spillere siddende på sig.

- Det er jeg glad for. Vi skulle bruge noget erfaring for at komme op i Superligaen, og det var godt set dengang. Men nu skal vi nok til at finde nye kræfter, og det har Lyngby nede i ungdommen. Det er jeg ikke i tvivl om, siger Oskar Snorre, der dog også nok skal se sig over skulderen.

For det normale, rutinerede førstevalg Mikkel Andersen vil nok gerne have sin plads tilbage, når han bliver klar igen, og derudover står den tredje målmand i truppen, Andreas Larsen, også på spring.

- Jeg gør bare, hvad jeg kan og mit bedste hver gang. Så må vi se, hvad det bringer. For to måneder siden var jeg tredjemålmand. Lige nu står jeg. Det kan være nogle andre står de næste kampe. Så bakker vi hinanden op. Det er den mentalitet, vi hele tiden har haft. Så må vi se og tage den derfra, slutter Oskar Snorre.

Lyngby-målmanden står noteret for 20 ungdomslandskampe for Danmark.