10. december 2018
Furesø og Alexander Haase har fået lidt vind i sejlene efter sejr nummer to i træk.
Furesø og Alexander Haase har fået lidt vind i sejlene efter sejr nummer to i træk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lettet stemning i Furesø-lejren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lettet stemning i Furesø-lejren
Sport FAA - 13. marts 2018 kl. 21:18
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er alvor for Furesøs mænd i bunden af 2. division, men reaktionen på alvoren inden sæsonens sidste fem kampe har indtil videre været perfekt.

For i weekenden blev det til sejr over Roskilde, og i aftes blev TMS Ringsteds andetholdet så slået med 10 mål.

- Det er svært at være ked af. Det er meget positivt i forhold til at holde vores muligheder åbne, og de muligheder er der stadig. Men vi ved også godt, at vi har to svære udekampe i vente, siger Jan Bækgaard Nielsen, Furesøs træner.

Søndag venter rækkens nummer fire, Næstved/Herlufshom, inden Team Sydhavsøerne venter ugen efter. De ligger i skrivende stund på 16 point lige som Furesø, men har spillet en kamp færre.

- De vil også gøre alt for at blive i rækken. Så vi er langt fra færdige. Så stemningen er ikke euforisk i truppen, men vi er oppe af kulkælderen, og alt er blevet lidt nemmere. Og når man som vores spillere ikke har prøvet at ligge i bunden på denne her måde, så føles det også endnu hårdere, siger Jan Bækgaard.

I tirsdagens udekamp stillede hjemmeholdet op uden spillere fra førsteholdet, og det gav naturligt nok Furesø bedre arbejdsbetingelser.

Dem udnyttede man med det samme og kom foran 3-11 efter 20 minutters spil, inden hjemmeholdet kom til hægterne igen og fik reduceret til 10-16 ved pausen.

- Den kollektive forsvarsindsats var bare god. Vi stod godt i forsvaret og vores målmand tog godt fra. Det har vi gjort før, men denne gang var vi bare mere effektive i kontrafasen, forklarer Furesø-træneren.

Efter pausen blev det en mere lige kamp, men Furesø drog nytte af, at TMS Ringsted fik hevet fire udvisninger til sig, mens man selv kun tog en enkelt.

Udslaget af det kom i de sidste 10 minutter, hvor Furesø igen fik lukket af rent forsvarsmæssigt og kørte sejren i hus.

Næste kapitel i bundstriden er søndag ude mod Næstved/Herlufsholm.

2. division, pulje 3, mænd
TMS Ring.-Furesø 19-29 (10-16)