17. december 2018
Tobias Neervig Vibholm bliver trådt over tæerne og dermed nedlagt af Kastrups Viktor Ziegler, men der blev ikke dømt frispark i situationen. Foto: Mads Hussing
Tobias Neervig Vibholm bliver trådt over tæerne og dermed nedlagt af Kastrups Viktor Ziegler, men der blev ikke dømt frispark i situationen. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Langhåret græsbane umuliggjorde fodboldspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langhåret græsbane umuliggjorde fodboldspil
Sport FAA - 21. april 2018 kl. 19:58
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var i det hele taget umulige forhold for både Birkerød og Kastrup i opgøret i Danmarksserien lørdag eftermiddag i Kastrup. Det var første kamp i foråret på græsbanen, men den var tydeligvis ikke blevet klippet siden efteråret. Den var langhåret, og det umuliggjorde ordentligt fodboldspil langs plænen. Når man så lægger en strid vind på langs af banen og en dommertrio helt uden linje oven i regnskabet, så får man en kamp, der bare skal glemmes. Især for Fredensborg, der tabte 1-0 på et mål scoret efter 23 minutters spil.

Det mål var der bagt op til de første 20 minutter, hvor hjemmeholdet sværmede om Fredensborgs mål. Hjemmeholdet var gode til at udnytte den kraftige medvind, de havde i 1. halvleg.

Fredensborg havde én afslutning på mål i hele kampen. Holdet havde dog masser af spil, men de blev aldrig farlige. De formåede aldrig at forlige sig med hverken vinden, banen eller deres egen manglende parathed.

Fredensborg ligger midt i rækken, men det er nu kun tre point fra pladserne under stregen. Her ligger Kastrup blandt andet, men de rykkede altså tre point tættere på redning.

Danmarksserien, pulje 1
Kastrup-Fredensborg 1-0 (1-0)

Mål: 1-0: Michael Meng (23)
Gule kort: Viktor Ziegler, Philip Meng Rasmussen, Casper Jensen, Nikola Saric, alle Kastrup, Niclas Madsen, Nicolai Wisborg Andersen, Tobias Neervig Vibholm, Sebastian Jensen, alle Fredensborg.

Tilskuere: 95