24. oktober 2019
Sebastian Jensen afslutter for Fredensborg, men bolden går over mål. Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Sebastian Jensen afslutter for Fredensborg, men bolden går over mål. Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Langgaber langfredag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langgaber langfredag
Opdateret 30. marts 2018 kl. 17:50
Sport Frederiksborg Amts Avis - 30. marts 2018 kl. 17:24
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var først da kampen var spillet færdig, at man kom til at tænke på, at det egentlig havde været en jammerlig kedelig kamp. Indtil da havde tilskuerne bare stået og nydt påskesolen over Stenløses kunststofbane. Det var langfredags helt store oplevelse

Det lignede nemlig en klassisk 0-0-løsning, da Stenløse og Fredensborg mødtes i Danmarksseriens pulje 1. Men midt i 2. halvleg var Stenløse-målmand Jesper Næsby for ukontrolleret i sit indgreb ude i feltet. På en høj bold begik han straffespark på Alexander Johansen, og fra pletten scorede Nicklas Skou sikkert til slutresultatet 1-0.

- Straffesparket var vel godt nok. Kender jeg Jesper ret, så havde han brokket sig noget mere, hvis der ikke var noget om snakken, siger Stenløse-træner Simon Andresen.

Fredensborg havde også været tættest på i 1. halvleg. Nicolai Wisborg Andersen sled sig godt fri, men fik overplaceret sin afslutning. Kort efter måtte han forlade banen med en forstrækning og sluttede sig til Fredensborgs lange skadesliste.

Stenløse fik annulleret en scoring for offside i 1. halvleg, men ellers var det fra Frederikssund indvandrede Christian Helev, der var tættest på, selv om han spillede i tremands-bagkæden. På et lang indkast fra Søren Duus Saigal headede Helev på stolpen, og efter et frispark var han over en løs bold i feltet. Men Fredensborg-målmand Nicky Antonsen holdt buret rent.