17. oktober 2019
Ledøje-Smørums træner, Kim Kjærsgaard, forventer en svær kamp i pokalturneringen mod Hobro fra Superligaen.
Ledøje-Smørums træner, Kim Kjærsgaard, forventer en svær kamp i pokalturneringen mod Hobro fra Superligaen.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: LSF-træner: Svært mod Superligahold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

LSF-træner: Svært mod Superligahold
Sport Frederiksborg Amts Avis - 13. september 2018 kl. 14:29
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver nok ikke det helt store brag på tilskuersiden, når Ledøje-Smørum fra Danmarksserien i tredje runde af pokalturneringen tager i mod Hobro fra Superligaen.

Men derfor glæder træner Kim Kjærsgaard sig alligevel til en kamp på et niveau, hans drenge ikke er vant til.

- Det bliver en kniskarp kamp mod et godt Superligahold. Jeg tror, det er et rigtig svært at hold at spille mod. Og så tænker jeg lidt på, hvad de mon så stiller op med af spillere - start 11 eller reserverne? Det gør nok ikke den store forskel, for der er nok stadig kun en enkelt procents chance for at gå videre, siger Kim Kjærsgaard til Frederiksborg Amts Avis.

Han var sammen med Ledøje-Smørum en tur på Brøndby Stadion i pokalturneringen sidste år, hvor Danmarksserieholdet måtte opgive at afvikle kampen i Smørum.

- Jeg havde da hellere taget en kamp mod FC København inde hos dem (i stedet for Hobro, red.). Der er man nok blevet lidt grådig efter vi prøvede det med Brøndby. Nu bliver det i stedet ude hos os en tidlig eftermiddag, siger træneren.

Han ser en lille chance i, at Hobro kommer til Smørum og skal skabe kampe. Noget de ikke er specielt vant til i Superligaen.

- Det kan være en lille fordel for os. Vi kommer til at justere vores spil til sådan en kamp, men omvendt så er det den slags kampe, vi også selv kan udvikle os i. Bare det mål vi lavede mod Brøndby sidste år, hvor vi spiller os hele vejen igennem - det er en succesoplevelse for mig. Det viser noget styrke på et hold, siger Kim Kjærsgaard.