27. november 2020
Carl-Emil Haunstrup var igen sikker i sine afslutninger, men det var også en af de få ting, som Nordsjælland kunne glæde sig over. Foto: Per Christensen (arkiv)
Carl-Emil Haunstrup var igen sikker i sine afslutninger, men det var også en af de få ting, som Nordsjælland kunne glæde sig over. Foto: Per Christensen (arkiv)
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krudtet blev brugt i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krudtet blev brugt i Kolding
Sport Nordsjælland - 20. april 2019 kl. 19:25
Af René Larsen

Nordsjælland Håndbold havde tilsyneladende brugt alt krudtet i sejren over KIF Kolding onsdag før påske i kvalifikationsspillet til mændenes Håndboldliga. For Nordsjælland havde ikke noget at skyde med, da holdet lørdag gæstede Mors-Thy.

Mors-Thy vandt 29-22, og sejren var mere sikker end cifrene antyder. Mors-Thy var foran med 16-8 ved pause, og der var der hele afgjort.

- Der var en verden til forskel i indstilling på kampen i Kolding, og så det vi præsterede i dag. Det var en offday hele vejen rundt. Der var ikke ret meget, der fungerede, siger sportschef Jørn Blom Hansen.

Mors-Thy nåede at komme foran 3-0, inden Nordsjælland scorede første gang i kampen efter mere end fem minutters spil. Målscorer var Carl-Emil Haunstrup på straffekast, der markerede sig som Nordsjællands måske bedste. Den unge højrefløj var igen træfsikker i sine afslutninger. Han scorede syv mål på otte forsøg - heraf fire mål sat ind på fire straffekast.

- Han formår at holde hovedet koldt, roser sportschefen.

Også fløjkollega i den modsatte side, Lasse Uth, lå ned høje scoringsprocenter, men ellers var det skidt over hele linjen. Der var ikke meget at komme efter i Nordsjællands bagkæde.

- Ronnie Nicolajsen står også en god kamp i Mors-Thy-målet, men det er måske også på en lidt billig baggrund, siger Jørn Blom Hansen.

Heller ikke i forsvaret fungerede det for Nordsjælland. Målmændene havde ikke mange redninger, men fik heller ikke megen hjælp. 48-årige Kristian Asmussen kom ind til sidst fik hevet lidt humør i det med en dobbeltredning, men da var det hele for længst tabt på gulvet.

Det, som Nordsjælland kunne glæde sig mest over, var, at Ribe-Esbjerg tidligere lørdag eftermiddag besejrede Lemvig-Thyborøn 30-26. Det betyder, at Nordsjælland stadig holder KIF Kolding og Lemvig-Thyborøn under sig i tabellen.

- Vi kan næsten sikre os, hvis vi vinder over Ribe-Esbjerg på onsdag i Hillerød, konstaterer Jørn Blom Hansen og fortsætter:

- Vi vil gerne have det afgjort hurtigst muligt. Skrækscenariet er jo, at det hele ikke er afgjort inden sidste spillerunde, hvor vi er oversidder, siger sportschefen.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?