7. marts 2021
Carl-Emil Haunstrup var igen sikker i sine afslutninger, men det var også en af de få ting, som Nordsjælland kunne glæde sig over. Foto: Per Christensen (arkiv)
Carl-Emil Haunstrup var igen sikker i sine afslutninger, men det var også en af de få ting, som Nordsjælland kunne glæde sig over. Foto: Per Christensen (arkiv)
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krudtet blev brugt i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krudtet blev brugt i Kolding
Sport Nordsjælland - 20. april 2019 kl. 19:25
Af René Larsen

Nordsjælland Håndbold havde tilsyneladende brugt alt krudtet i sejren over KIF Kolding onsdag før påske i kvalifikationsspillet til mændenes Håndboldliga. For Nordsjælland havde ikke noget at skyde med, da holdet lørdag gæstede Mors-Thy.

Mors-Thy vandt 29-22, og sejren var mere sikker end cifrene antyder. Mors-Thy var foran med 16-8 ved pause, og der var der hele afgjort.

- Der var en verden til forskel i indstilling på kampen i Kolding, og så det vi præsterede i dag. Det var en offday hele vejen rundt. Der var ikke ret meget, der fungerede, siger sportschef Jørn Blom Hansen.

Mors-Thy nåede at komme foran 3-0, inden Nordsjælland scorede første gang i kampen efter mere end fem minutters spil. Målscorer var Carl-Emil Haunstrup på straffekast, der markerede sig som Nordsjællands måske bedste. Den unge højrefløj var igen træfsikker i sine afslutninger. Han scorede syv mål på otte forsøg - heraf fire mål sat ind på fire straffekast.

- Han formår at holde hovedet koldt, roser sportschefen.

Også fløjkollega i den modsatte side, Lasse Uth, lå ned høje scoringsprocenter, men ellers var det skidt over hele linjen. Der var ikke meget at komme efter i Nordsjællands bagkæde.

- Ronnie Nicolajsen står også en god kamp i Mors-Thy-målet, men det er måske også på en lidt billig baggrund, siger Jørn Blom Hansen.

Heller ikke i forsvaret fungerede det for Nordsjælland. Målmændene havde ikke mange redninger, men fik heller ikke megen hjælp. 48-årige Kristian Asmussen kom ind til sidst fik hevet lidt humør i det med en dobbeltredning, men da var det hele for længst tabt på gulvet.

Det, som Nordsjælland kunne glæde sig mest over, var, at Ribe-Esbjerg tidligere lørdag eftermiddag besejrede Lemvig-Thyborøn 30-26. Det betyder, at Nordsjælland stadig holder KIF Kolding og Lemvig-Thyborøn under sig i tabellen.

- Vi kan næsten sikre os, hvis vi vinder over Ribe-Esbjerg på onsdag i Hillerød, konstaterer Jørn Blom Hansen og fortsætter:

- Vi vil gerne have det afgjort hurtigst muligt. Skrækscenariet er jo, at det hele ikke er afgjort inden sidste spillerunde, hvor vi er oversidder, siger sportschefen.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?