21. februar 2019
Superliga: FC Nordsjælland - AC Horsens på Right To Dream Park i Farum, søndag den 26. august 2018.. (Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)
Superliga: FC Nordsjælland - AC Horsens på Right To Dream Park i Farum, søndag den 26. august 2018.. (Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix)
Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klar besked: Vores ringeste kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klar besked: Vores ringeste kamp
Sport FAA - 26. august 2018 kl. 18:07
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland døde med støvlerne på i kvalifikationen til Europa League mod Partizan Beograd, og i kølvandet på det fik man en tiltrængt sejr mod Vejle i sidste runde.

Så denne uge skulle have været en uge, der kunne genstarte FC Nordsjælland i Superliga-regi, men i stedet endte det med et klart nederlag til AC Horsens. Resultatet skuffede da også træner Kasper Hjulmand, men han var især træt af indsatsen.

- Jeg synes, det er vores absolut dårligste kamp af de 13, vi har spillet indtil nu. Det må vi se på. Det var meningen, at vi skulle have taget luft ind i denne her uge, men det ser ud som om, det er gået ud, lød det fra Hjulmand efter kampen.

- Vi spiller for langsomt og for dårligt. Vi får ikke angrebet deres bagerste linie, vi har for lidt intensitet i vores genpres og specielt i det offensive spil, så vi ikke får brudt deres linien og løbet med flere end en spiller af gangen.

- Vi kan godt tabe kampe, men vi kan ikke tabe os selv på den måde. Vi lignede ikke os selv og spillede ikke med det tempo og den intensitet, som vi skal spille med.

FC Nordsjælland har efter syv runder otte point og bare to sejre i denne sæson. Og nu skal der til at ske noget.

- Det er irriterende. Vi må se, hvad vi kan gøre frem mod den næste kamp, for hvis vi spiller sådan her, så får vi ikke nogen point, siger Kasper Hjulmand.

- Jeg havde ikke regnet med, at vi spillede så ringe, som vi gjorde i dag. Så det kommer bag på mig, at jeg ikke kan kende holdet bedre end det, jeg så i dag. Det må vi bruge lidt tid på at finde ud af, hvordan vi kommer tilbage til.