21. januar 2019
Erhvervsfilialdirektør i Nordea Hillerød, Jan Nielsen overrækker prisen som årets sportstalent i Nordsjælland 2017 til Julius Johansen. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Erhvervsfilialdirektør i Nordea Hillerød, Jan Nielsen overrækker prisen som årets sportstalent i Nordsjælland 2017 til Julius Johansen. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julius er årets talent i Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julius er årets talent i Nordsjælland
Sport FAA - 16. januar 2018 kl. 07:18
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

18-årige Julius Johansen er mand i vælten.

Han landede lørdag i Københavns lufthavn efter to ugers træningsophold hos det professionelle World Tour-hold Quick-Step.

Han nåede lige hjem og få sat kufferten hos sine forældre i Blovstrød, inden han søndag igen var ude af døren. Nu er han i Sydafrika, hvor han træner sammen med det danske banelandshold frem mod VM i Holland i marts.

Men selv om han kun lige var hjemme for at få rent tøj i kufferten og hilst på kæresten Tusnelda, så bød lørdagen også på en anden repræsentativ opgave.

Julius Johansen tog nemlig også imod Nordea og Frederiksborg Amts Avis hjemme i privaten. Det blev med stor velvilje presset ind i programmet, så han kunne modtage prisen som årets sportstalent 2017.

- Jeg er utrolig glad. Det betyder meget for mig, siger Julius Johansen.

Hos prisoverrækkerne var der ikke den store diskussion om, at Julius Johansen skulle have årets pris, selv om der var adskillelige velegnede kandidater. Men den 18-årige cykelrytters meritter taler for sig selv.

Et verdensmesterskab i landevejscykling for juniorer er svært at hamle op mod.

- Vi var i hvert fald ikke i tvivl. Vi har haft kig på dig i de seneste år, og det var i år, at du skulle have prisen, mens du endnu kan kalde dig for et talent, siger erhvervsfilialdirektør i Nordea, Jan Nielsen.

Ud over æren medfølger en kontant opmuntring på 20.000 kroner.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag