19. juni 2019
FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen til træning i Farum.
FC Nordsjællands Andreas Skov Olsen til træning i Farum.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Januar har været hård ved målsluger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Januar har været hård ved målsluger
Sport FAA - 09. februar 2019 kl. 10:01
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjællands angrebsprofil Andreas Skov Olsen lavede 11 Superligamål i efteråret og fik med sine præstationer også en plads på U21-landsholdet.

arrow Læs også: Ingen mirakler i FCN

Men han var ikke med i Mexico, da U21-landsholdet var på tur i starten af året. Der er ganske enkelt blevet passet på Skov Olsens krop, som spillede samtlige FCN-kampe i efteråret.

- Nordsjælland ville gerne have mig hjemme i opstarten. Jeg ville gerne have været med, men jeg tror også, det var bedst at være hjemme. Jeg har brugt det på at komme 100 procent i omdrejninger. Det har været vigtigt for mig for at få en god opstart uden problemer, siger Andreas Skov Olsen til Frederiksborg Amts Avis.

Han er blandt andet blevet sendt lidt ekstra til styrketræning.

- Der har været knald på i opstarten, så det har været en hård januar måned. Men også rigtig god. Der er noget mening med det på længere bane.

Han har også masser at spille for. Dels resultater med FC Nordsjælland og kampen for at komme med i top seks. Dels en plads i den danske U21-landsholdstrup til sommerens EM.

- Det er et kæmpe mål at komme med til det. Det kunne være kæmpe stort. Det er noget, jeg også arbejdede på i efteråret - at skulle vise mig frem. Jeg er en af de unge på U21-landsholdet og ved godt, at der er en masse dygtige konkurrenter, men jeg arbejder på at komme med, og det er helt sikkert et mål at skulle præstere i foråret for at få en plads i den trup, siger Andreas Skov Olsen.

- Det gør bare, at man er endnu mere sulten, når man ved, at der er en fed slutrunde til sommer. Det er en ekstra motivation. Helt bestemt.

Læs hele interviewet med Andreas Skov Olsen i Frederiksborg Amts Avis lørdag eller via sn.dk+

arrow Hjulmand: Vi skal løfte os
10. februar 2019 kl. 07:21 Opdateret: kl. 22:23
arrow Flere skal score målene
09. februar 2019 kl. 12:41 Opdateret: kl. 22:36
arrow Topscorer skal forny sig
09. februar 2019 kl. 08:07 Opdateret: kl. 22:23