16. juni 2019
Frank Hjortebjerg (tv.), Flemming Pedersen og Kasper Hjulmand (th.) fra FC Nordsjællands trænerteam. Foto: Rudi Dalsgaard
Frank Hjortebjerg (tv.), Flemming Pedersen og Kasper Hjulmand (th.) fra FC Nordsjællands trænerteam. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen mirakler i FCN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen mirakler i FCN
Sport FAA - 10. februar 2019 kl. 10:07
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland hænger efter i kampen om top seks i Superligaen, men derfor er det stadig en plads i medaljeslutspillet, klubben går efter.

arrow Læs også: Hjulmand: Vi skal løfte os

- Vi har ambitioner om top seks, men vi må tage det en kamp ad gangen og se, om vi kan få noget mere kvalitet, end vi har haft i efteråret. For uden et løft i kvaliteten, så bliver det noget andet, vi skal spille om, siger FC Nordsjællands træner, Kasper Hjulmand.

- Vi kan stadig gøre det og har muligheden for det, og vi kan lige så godt gøre det, som de andre hold kan. Men vi skal have løftet kvaliteten, og vi skal have et sammenhold på plads i et forår, hvor der er kort vej til karantæner. Det er vigtigt, vi står sammen og ved, at vi er afhængige af, at alle sætter alt ind på at skrabe alle de point sammen, vi over hovedet kan.

Vinterens opstartskampe har ikke kastet en eneste sejr af sig til FC Nordsjælland, og den seneste mod Molde gav et mudret billede af et FCN-hold, der stadig giver store chancer væk, mens man til gengæld også selv brænder alt for meget i angrebsenden.

- Det er ikke sådan, at der er sket mirakler i opstarten. Men vi arbejder hårdt hver dag på at se, om vi kan tage de små løft i både organisationen, taktikken og den enkelte spiller, så vi kan få mast nogle point over til os, siger Hjulmand.

- Så fornemmelsen er, at det er op til os selv at vise det.

Kampen mod Brøndby spilles klokken 16.00 i Right to Dream Park.

arrow Flere skal score målene
09. februar 2019 kl. 12:41 Opdateret: kl. 22:36
arrow Januar har været hård ved målsluger
09. februar 2019 kl. 10:01 Opdateret: kl. 22:36
arrow Topscorer skal forny sig
09. februar 2019 kl. 08:07 Opdateret: kl. 22:23