23. oktober 2019
Ledøje-Smørum vandt sikkert ude over Fremad Valby i Danmarksserien, da de to hold mødtes i Valby. Her er de lige scoret til 3-0. Foto: Rudi Dalsgaard
gallery icon

Se billedserie

Ledøje-Smørum vandt sikkert ude over Fremad Valby i Danmarksserien, da de to hold mødtes i Valby. Her er de lige scoret til 3-0. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I forrygende form

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I forrygende form
Sport Frederiksborg Amts Avis - 18. maj 2019 kl. 15:35
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ledøje-Smørum fortsætter de meget lovende takter i Danmarksseriens pulje 2, da man for femte kamp i træk holdt nullet og for fjerde kamp i træk vandt - denne gang 5-0 over Fremad Valby.

Gæsterne fra Ledøje-Smørum lagde fra start et massivt tryk på Fremad Valby. Det var alle mand frem i pres, og så skulle de tre midterstoppere, Aske Victor, Kasper Gram-Jensen og Martin Fisch tage fra, når hjemmeholdet sparkede »befriere«.

Det havde Fremad Valby svært ved at håndtere, og de havde endnu sværere ved at håndtere store Benjamin Madsen, der allerede i det ottende minut tog sagen i egen hånd.

Han overløb ganske enkelt flere modstandere med bolden, kom fri i feltet og sparkede bolden fladt ind til 1-0.

Fremad Valby fik efterfølgende en løs chance, som Nicolai Bjerregaard i Smørum-målet tog sig af, og så kunne Ledøje-Smørum ellers køre videre.

Igen var Benjamin Madsen på spil og blev revet omkuld over 10-15 meter af hjemmeholdets Mikkel Hansen, og det gav meget logisk et straffespark.

Det eksekverede Emil Kjærsgaard iskoldt, og så stod det 2-0 efter bare 23 minutter.

Herfra slappede Ledøje-Smørum mere af, og presset mod hjemmeholdet stilnede af. Der blev dog stadig skabt et par løse muligheder, men gæsterne fik ikke rigtig testet Fremad Valby-keeper Mads Tranberg.

Der manglede den sidste skarphed i de sidste afleveringer.

Starten på anden halvleg tilhørte Fremad Valby, og en reducering var tæt på efter 54 minutter efter et hjørnespark, men efter godt 20 minutter begyndte Ledøje-Smørum at banke på igen.

Det sidste skub kom med brødrene Lind-forbindelsen efter 72 minutter. Dennis Lind var kommet sprintede med frem i venstre side af feltet og skød på mål, men måtte se sin afslutning reddet. Heldigvis var brormand Jacob blevet skiftet ind, og han var først over returen og scorede til 3-0.

To gange Lind slog til igen to minutter efter. Igen var Dennis Lind ophavsmanden, men denne gang på højrekanten, hvor han med et fladt indlæg fandt Jacob, og så stod det 4-0.

Det afgjorde kampen, men en anden indskifter, Martin Soelberg, tjekkede også lige ind på måltavlen ved at gøre det til 5-0 efter 77 minutter.

Med sejren er Ledøje-Smørum oppe på 39 point - syv efter førerholdet fra FA2000, der ligger til oprykning til 2. division.

Danmarksserien, pulje 1
Fr. Valby-Ledøje/Smørum 0-5 (0-2)

Mål: 0-1: Benjamin Madsen (8), 0-2: Emil Kjærsgaard (23, str.), 0-3: Jacob Lind (72), 0-4: Jacob Lind (74), 0-5: Martin Soelberg (77)

Tilskuere: 80