27. marts 2019
Foto: FCN
Foto: FCN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hollandsk målmand til FC Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hollandsk målmand til FC Nordsjælland
Sport FAA - 06. juli 2018 kl. 15:45
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland er i denne uge i træningslejr i Holland forud for Superligapremieren om mindre end to uger. Klubben har blandt andet brugt tiden på at købe en ny målmand. FC Nordsjælland kunne fredag offentliggøre, at den har indgået en aftale med den 25-årige målmand Nigel Bertrams fra NAC Breda.

- Efter salget af Alex Runarsson har vi skulle sørge for, at konkurrencen på målmandsposten er intakt, siger sportschef Carsten V. Jensen i en pressemeddelelse.

Nigel Bertrams er 189 centimeter høj, han har tidligere spillet for PSV Eindhoven og Willem II, og han står noteret for syv U-landskampe.

- Nigel har i den forgangne sæson vist et højt niveau hos NAC Breda i den bedste række. Han er uddannet i den hollandske skole, er dygtig til at læse spillet og god med fødderne. Vi glæder os til at bringe Nigel ind i truppen og se ham forsætte sin udvikling, siger Carsten V. Jensen.

Eftrer salget af Alex Runarsson til Dijon i Frankrig råder FC Nordsjælland også over målmændene Nicolai Larsen og Peter Vindahl Jensen.