17. oktober 2019
Peter Vindahl har forlænget sin kontrakt med 3½ år i FC Nordsjælland. Foto: Rudi Dalsgaard
Peter Vindahl har forlænget sin kontrakt med 3½ år i FC Nordsjælland. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holder på ung målmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holder på ung målmand
Sport Frederiksborg Amts Avis - 10. januar 2019 kl. 22:25
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fremtiden er sikret på målmandsposten i FC Nordsjælland, da Superligaklubben har forlænget kontrakten med 20-årige Peter Vindahl Jensen, som har spillet to førsteholdskampe i pokalturneringen indtil videre.

Her fik han vist et fint niveau, og han er da også udtaget til U21-landsholds træningstur i Mexico i denne måned.

Den nye kontrakt løber til sommeren 2022.

- Peter har vist en rigtig god udvikling over en længere periode nu. Som målmand kræver det noget særligt rent mentalt for at holde fokus på den fortsatte udvikling i hverdagen, for der er længere vej ind til holdet på den position. Alle unge målmænd har ambitioner, og koncentrationen om fortsat udvikling og hårdt dagligt træningsarbejde er vigtigt for at udvikle sig, mens man venter på sin muligheder. I den sammenhæng har Peter taget store skridt og presser nu Nicolai Larsen hårdt hele tiden, siger FC Nordsjællands sportschef, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

Peter Vindhahl Jensen er oprindeligt fra Helsingør, men spillede i Helsingør, inden han tog til Lyngby. Som 2. års U17-spiller kom han til FC Nordsjælland og begyndte kort efter at træne med i Superligatruppen.

- Det gik meget stærkt, lige da jeg kom til klubben, og jeg føler, at min udvikling hele tiden er gået den rigtige vej. Men det er lidt specielt som målmand at komme op i truppen så tidligt, for det er ikke altid let at forstå, at det ikke bliver til spilletid i Superligaen, mens yngre markspillere kommer op senere og ryger lige ind på holdet, siger Peter Vindahl Jensen selv.

- Men jeg har hele tiden været glad for at være her og ved jo godt, at som målmand er der kun én, der spiller. Mit mål er naturligvis, at det skal være mig så hurtigt som muligt, og det var fedt at få debut i pokalkampene her i efteråret.

Der har været snak mellem målmanden og klubben om at blive lejet ud for at få spilletid. Men man er blevet enige om, at spilletid i FC Nordsjælland »aldrig har været tættere på«.