24. oktober 2019
Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Holbæk holder presset på Avedøre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Holbæk holder presset på Avedøre
Opdateret 04. november 2018 kl. 14:59
Sport Frederiksborg Amts Avis - 03. november 2018 kl. 16:38
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæk holder presset på Avedøre i Danmarksseriens pulje 1. Lørdag eftermiddag sejrede Holbæk hele 5-0 over Skjold Birkerød, mens Avedøre hjemme vandt 1-0 over Greve.

Holbæk var ret hurtige til at sætte skabet på plads i det nordsjællandske. Det tog bare en halv times tid, inden Holbæk havde afgjort kampen ved at bringe sig foran 3-0.

Malte Sjørslev åbnede scoringen, da han midt for mål kom først på Mads Bobjerg Larsens hårde og præcise tværpasning.

Mads Bobjerg Larsen var selv afslutter et par minutter senere. Bolden blev spillet godt rundt, så Birkerød-forsvaret var rundtosset, og Mads Bobjerg Larsen bankede bolden op i det korte hjørne uden chance for Birkerød-målmand Magnus Høgh Petersen.

Holbæks offensive kvintet Malte Sjørslev, Mads Bobjerg Larsen, Mikkel Jensen, Nikolaj Brandt Frandsen og Jesper Halling var meget bevægelige og fik flyttet rundt på Birkerød-forsvaret, så der hele tiden opstod huller. På et af dem kunne Mikkel Jensen elegant løftet bolden over en fremstormende Magnus Høgh Pedersen til 3-0.

Kort efter måtte Nikolaj Brandt Frandsen lade sig udskifte med en skade, og siden gik det ud over Birol Serinkanli.

Udskiftningerne var med til at bryde Holbæks rytme samtidig med at der indfandt sig en tilfredshed med den sikre 3-0-føring.

Det så længe ud til at blive kampens resultat efter en forholdsvis lige 2. halvleg. Birkerød nåede aldrig rigtig at spille sig til de helt åbne muligheder, mens Mikkel Jensen var igennem to gange uden at få scoret.

Men i de sidste minutter af opgøret eksploderede Holbæk, så publikum fik noget at gå hjem på. Mathias Larsen øgede til 4-0 på et flot, flot dykkende langskud i det lange hjørne. Minuttet efter lavede Holbæk en ny omstilling på Birkerød. Bolden endte midt for mål hos Malte Sjørslev, der fra kanten af feltet sendte bolden ind til 5-0.