19. maj 2019
Christia Lønstrup møder sin tidligere træner Roy Hodgson i en træningskamp i Helsingør
Christia Lønstrup møder sin tidligere træner Roy Hodgson i en træningskamp i Helsingør
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hodgson og Lønstrup genforenes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hodgson og Lønstrup genforenes
Sport FAA - 11. juli 2018 kl. 14:31
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er hyggeligt gensyn, når Christian Lønstrup og Roy Hodgson står over for hinanden torsdag, når FC Helsingør møder den engelske storklub Crystal Palace i en træningskamp forud for den kommende sæson.

70 årige Roy Hodgson var i sin tid træner for Christian Lønstrup i FC København, hvor englænderen nåede at være i to sæsoner omkring 2000-2001, hvor Christian Lønstrup var tilbage i hovedstadsklubben efter et to-årigt ophold i italienske Cagliari.

Efter tiden i FC København har Roy Hodgson været vidt omkring. Men han er nok det mest kendt for at være manager i Liverpool og for det engelske landshold.

Premier League. I sidste sæson blev han så tilknyttet Crystal Palace, fra London-bydelen Croydon, hvor Roy Hodgson også er født. Her formåede han at hive Crystal Palace op over nedrykningsstregen til endnu en sæson i

Hodgson har i sin tid også været cheftræner i Malmö FF, og det er formentlig en af grundene til, at den engelske storklub har lagt årets træningslejr i Øresunds-regionen. Klubben slog lejr forleden, og kampen mod FC Helsingør bliver den første på turnéen.

- Det er kæmpestort for os, at en klub som Crystal Palace kommer på besøg. Det er ret vildt, siger direktør Janus Kyhl.

FC Helsingør har nærmest tradition for at spiller sommerkampe mod engelske klubber. Senest har FC Helsingør haft besøg af Nottingham Forest og Bolton.