19. oktober 2019
Hillerøds Jonathan Witt ærgrer sig over en brændt hovedstødschance i kampen mod Tarup-Paarup i 2. divisions kvalifikationsspil.
gallery icon

Se billedserie

Hillerøds Jonathan Witt ærgrer sig over en brændt hovedstødschance i kampen mod Tarup-Paarup i 2. divisions kvalifikationsspil.
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød uden bid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød uden bid
Sport Frederiksborg Amts Avis - 08. juni 2019 kl. 18:52
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød måtte lørdag se sig slået 2-0 på hjemmebane i 2. divisions kvalifikationsspil. Her var Tarup-Paarup på besøg og havde mere at spille for, da de stadig kunne nå at redde livet i rækken, mens Hillerød for længst har sikret sig.

Kampen startede som mange andre Hillerød-kampe i forårets kvalifikationsspil, med nordsjællænderne som det dominerende med bolden, mens gæsterne forsvarede sig og levede at hurtige omstillinger.

Det gav dem den største chance i indledningen, men Rasmus Lyng i Hillerød-målet var på plads med en fin redning.

Derfra begyndte Hillerød at lave større og større chancer. Jonathan Witt, Hillerøds taktiske schweizerkniv, der startede inde som forreste angriber, kom af sted i feltet, men hans tværpasning manglede en modtager.

Efter en halv time vandt Marinus Grandt en duel højt i banen, hvilket kastede en friløber af sig, men dommeren mente, han havde lavet en forseelse på vejen.

To minutter efter sendte Philip Lindgaard et godt skud på mål, men måtte se det reddet. Kort efter kom Tobias Andersen så af sted over kanten to gange og fandt begge gange Jonathan Witt, men hans hovedstød blev afværget af gæsternes forsvar.

Og så gik det galt for Hillerød, der ellers fik en stor mulighed til Christopher Jakobsen i feltet efter det følgende hjørnespark. Men bolden sad lige i hænderne på målmand Victor Larsen, der hurtigt satte bolden i gang. Kort efter endte den hos Michael Broni, der tog et træk ind i banen og satte bolden ind til 1-0 med højrebenet.

Det blev 2-0 til gæsterne 14 minutter inde i anden halvleg på endnu en omstilling, hvor Jonas Bendtzen tog benene på nakken med bolden, driblede på tværs af feltet og sparkede bolden hårdt i mål uden for målmand Rasmus Lyngs rækkevidde.

Det fik Hillerød-spillerne til at udveksle et par kradse bemærkninger for at få hinanden i gang, men det lykkedes aldrig for hjemmeholdet.

Største chance tilfaldt Jonathan Witt efter 68 minutter, da han satte panden på et indlæg fra Jonathan Masamuna, men bolden sad lige i handskerne på Victor Larsen i målet.

Derfra blev det lidt af en ørkenvandring for Hillerød, der prøvede at skabe angreb og chancer, men der manglede den sidste kvalitet, når tingene skulle gøres færdige.

Hillerød ligger på andenpladsen i 2. divisions kvalifikationsspil, hvor Tarup fik chancen for at overleve med sejren i det nordsjællandske.

De resterende hold i kvalifikationsspillet spiller først deres kampe 2. pinsedag.

2. division, kvalifikationsspil

Hillerød-Tarup/Paarup 0-2 (0-1)

Mål: 0-1: Michael Broni (43), 0-2: Jonas Bendtzen (59)

Advarsler: Kasper Emil Hansen, Tarup/Paarup.

Hillerød: Rasmus Lyng - Jonathan Masamuna, Simon Sharif, Magnus Klarskov Nielsen, Nikolaj Kristensen (54: Mathias Johnsen) - Essam Salamoun (79: Oliver Nordentoft), Christopher Jakobsen, Philip Lindgaard, Tobias Andersen - Marinus Due Grandt (69: Jacob Lyneborg) - Jonathan Witt

Tarup/Paarup: Victor Larsen - Benjamin Hansen, Jonas Ploug Mikkelsen, Kasper Skræp, Mads Bertelsen - Mads Hansen (79: Ali Ihab ElHaj), Thomas Broe (69: Daniel Høi), Kasper Emil Hansen, Michael Broni - Rasmus Nørgaard, Jonas Bendtzen (74: Kasper Madsen)

Tilskuere: 100