11. december 2017
Hillerød GI's kvindefodbold har mistet sin U18-licens, og nu melder FCN sig på banen som en alvorlig konkurrent. Men det hilser Hillerøds U18-træner kun velkommen. Arkivfoto: Allan Nørregaard
Hillerød GI's kvindefodbold har mistet sin U18-licens, og nu melder FCN sig på banen som en alvorlig konkurrent. Men det hilser Hillerøds U18-træner kun velkommen. Arkivfoto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød-træner hilser FCN-satsning velkommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød-træner hilser FCN-satsning velkommen
Sport FAA - 12. oktober 2017 kl. 20:46
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Nordsjælland skal bruge et U18-liga hold på kvindesiden, og det skal helst står klar til marts.

arrow Læs også: Kvindebold: Allerød og Birkerød ser tiden an

Det betyder, at klubben, der lige nu har sit U18-pigehold liggende i Række 1, skal ud og hente en stribe spillere, hvis det skal lade sig gøre. Eller de skal måske rettere være klar til at tage i mod alle de spillere, der står klar til at tørne ud for FCN, når først budskabet om en ny kvindesatsning spreder sig.

For de gode træningsmiljøer er en mangelvare i kvindefodbold, hvor BSF og Brøndby lever højt på at støvesuge det nordsjællandske marked for talenter. Blandt andet i Hillerød, hvor man sidste år mistede sin U18-liga licens og måtte se en stribe spillere forlade klubben.

Nu kommer FC Nordsjælland så på banen, og et oplagt sted at hente en stor del af det U18-ligahold, man skal bruge, vil være i Hillerød.

Det hilsker træner Lauritz Smed dog velkomment.

- Jeg sætter altid mennesket og talentet forrest, siger han.

- Vi spiller med nogle meget dygtige U16-spillere i den næstebedste række, og de får ingen modstand. De spillere fortjener at spille i ligaen, og i stedet for at de tager til Brøndby eller BSF, så kan de tage hertil.

- Vilkårene er lige nu, at der ikke kan skaffes en licens i Hillerød, og jeg tror også, at Hillerød ser det her som en god mulighed.

Lauritz Smed ser hellere, at en klub som Hillerød gør et større stykke arbejde for at få udbredt pigefodbolden, så der kan komme en masse små piger i gang med at spille og på den måde få gang i klubben igen.

- Det ville være mit ønske, siger Lauritz Smed.

arrow Hillerøds kvindefodbold: Ærgerlig udvikling
16. oktober 2017 kl. 10:07 Opdateret: kl. 20:26
arrow FCN: Plan klar før dialog
16. oktober 2017 kl. 10:07 Opdateret: kl. 20:26
arrow FCN buldrer ind i kvindefodbold
12. oktober 2017 kl. 20:46 Opdateret: kl. 20:46

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk