16. juni 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød hitter målmager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød hitter målmager
Sport FAA - 22. januar 2019 kl. 16:20
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hillerød har været på udkig efter offensiv tilgang i vinterpausen. Nu kan 2. divisionsklubben så melde ud, at den har sikret sig en spiller, der kender vejen til målnettet.

Det drejer sig om 21-årige Emil Scott Rasmussen, der kommer fra Danmarksserieklubben Ledøje-Smørum. Emil Scott Rasmussen har i ungdomstiden også spillet i AB og Brøndby, inden han for et par sæsoner siden vendte hjem igen.

I forrige sæson blev han Ledøje-Smørums topscorer med 22 mål, mens han i indeværende sæson står noteret for fem træffere.

- Emil er en teknisk dygtig spiller med sine klare forcer i det offensive. Han har et godt blik for de små kombinationer og fremadrettede aktioner samt gode afslutningsfærdigheder, hvilket passer rigtig godt ind i vores spillespil.

Ligesom andre der ikke har spillet divisionsbold før, så skal han vænne sig til den intensitet, der bliver spillet med. Det er jeg sikker på, at han nok skal klare, siger Hillerøds træner Kasper Jørgensen.

Ud over at være en målfarlig angriber, så gør Emil Scott Rasmussen sig også på futsal-scenen, hvor han stiller op for Københavns Futsal i Liga Øst. Han er desuden noteret for 12 kampe og otte mål for det danske futsal-landshold.

- Jeg er rigtig glad for at Emil har valgt os - han er en spændende spiller. Jeg er overbevist om, at Emil får succes hos os, siger sportschef Jackie Rasmussen.