18. april 2019
Tobias Andersen og resten af Hillerød-holdet glæder sig til at spille på torsdag mod Brøndby. Nu er alle krav opfyldt, så nu er det en realitet, at kampen bliver spillet på Hillerød Stadion. Foto: Mads Hussing
Tobias Andersen og resten af Hillerød-holdet glæder sig til at spille på torsdag mod Brøndby. Nu er alle krav opfyldt, så nu er det en realitet, at kampen bliver spillet på Hillerød Stadion. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød har lyset klar til Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød har lyset klar til Brøndby
Sport FAA - 20. september 2018 kl. 22:40
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er nu helt sikkert, at det bliver på bane 2 på Hillerød Stadion, hvor den allerstørste kampe i Hillerød Fodbolds historie skal spilles. Kampen skal spilles torsdag 27. september klokken 19.30.

Det er de regerende pokalmestre fra Brøndby, der kommer på besøg, og det er en kamp, der bliver transmitteret direkte i tv. Derfor var et af kravene, at der skulle lysmaster op, som lyser 1000 lux. Det er der nu styr på, fortæller Hillerød Fodbolds formand John Franzen

I perioden har John Franzen også talt med Brøndby om afviklingen af kampen.

- Vi har haft en dialog med Brøndby, om hvor mange tilskuere de regner med, der kommer. De forventer, at der kommer 1000 fra Vestegnen, og så er der jo en del i Nordsjælland, der har sympati for Brøndby, så vi regner med et par tusinde Brøndby-fans. Der bliver et område til dem, siger Hillerød-formanden.

Hillerød kunne have lejet Farum Park eller spillet kampen på Brøndby Stadion, men det ville formanden ikke.

- Spillerne og omgivelser har presset på for at spille den på hjemmebane, så vi har ikke på noget tidspunkt overvejet, at vi ikke skulle spille den på Hillerød Stadion. Der er så mange sponsorere, der altid har bakket op, også da vi lå langt nede i rækkerne, og der var 20 tilskuere til hjemmekampene. Dem skylder vi at afholde sådan en kamp på hjemmebane, siger John Franzen.

Også sportsligt bliver det en kæmpeoplevelse for byen, for klubben og ikke mindst for spillerne.

- Det er en af de største klubber, der kommer forbi til en vigtig kamp. De kommer ikke og vil give Hillerød noget som helst, siger formanden og de regerende pokalmestre, der ikke har fået den bedste start på årets superliga.

Der er mange, der har spurgt til billetter, og de vil snart blive sat til salg, lover John Franzen. Der bliver både mulighed for at købe dem på nettet og ved stadion, når man ankommer. Læs mere om forberedelserne i Frederiksborg Amts Avis fredag.