24. maj 2019
Ahmad Al Ahmad i gule bokser mod Mohammed Abdulrahim fra Malmø.Foto: René Larsen
gallery icon

Se billedserie

Ahmad Al Ahmad i gule bokser mod Mohammed Abdulrahim fra Malmø.Foto: René Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hillerød Box Cup i billeder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hillerød Box Cup i billeder
Sport FAA - 14. oktober 2018 kl. 16:26
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev bokset 186 kampe ved weekendens Hillerød Box Cup i Frederiksborg Hallen. Der var kampe, der blev stoppet før tid, men der var ingen alvorlige knockouts, som efterfølgende ville have givet karantæne, og dermed var succesen hjemme for arrangørerne Hillerød SK.

- Det er det vigtigste for mig. Det handler om at lave nogle jævnbyrdige kampe, som bokserne kan udvikle sig gennem, siger formand for Hillerød SK, Steen F. Sørensen.

Han og øvrige bokseledere bruger fredagen og natten til lørdag på at matche bokserne. De inddeles i grupper af fire, så der kan blive to kampe hen over weekenden for de vindende boksere.

- Det kan jo smutte med at få kigget startbøgerne ordentlig igennem, og det er ikke altid, at lederne lige får fortalt alt om boksernes baggrund, siger Steen F. Sørensen og fortsætter:

- For eksempel bokser mange svenskere diplomkampe. De kan godt have 30-40 af dem, mens der i deres startbøger kun står opført rigtige kampe. Så man kan komme galt af sted, hvis man tror, at to boksere med hver fem kampe vil være jævnbyrdige. Men ham med de mange diplomkampe vil have langt mere erfaring.

Der blev bokset i tre ringe samtidig, der kun var afskærmet af et tæppe. Det gjorde, at der hele tiden var noget at kigge på for publikum, lige som der var arrangeret en særlig boksegalla lørdag aften, hvor de mest attraktive kampe var på programmet.

Her kunne publikum blandt andre se Oliver Møllenberg besejre John Wilson fra Wales i letweltervægt i U19. I samme aldersklasse stoppede Hillerøds Elisabeth Søndergaard-Nielsen sin hollandske modstander, Nona Pesulima i 1. omgang i sin indledende kamp. Derimod tabte Gillelejes mellemvægter Jacob Porsgaard til Struers Lucas Olesen på point, og ved stævnets sidste kamp søndag tabte Elisabeth Søndergaard-Nielsen sin finalekamp U19-bantamvægt til finske Jonna Hakkarainen.