20. januar 2019
Mathias "Malte" Johannsen har fået ophævet kontrakten i FC Helsingør. Foto: Peter Andersen
Mathias "Malte" Johannsen har fået ophævet kontrakten i FC Helsingør. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør trimmer truppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør trimmer truppen
Sport FAA - 23. juli 2018 kl. 15:27
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Helsingør indleder sæsonen på søndag i 1. division mod Fremad Amager, og mindre end en uge inden premieren trimmer klubben truppen. Svenske Melvin Frithzell og venstrekanten Mathias »Malte« Johannsen har fået ophævet deres kontrakter.

Melvin Frithzell har endda nået at finde sig en ny klub. Han skifter i stedet til Landskrona BoIS efter et ophold, der aldrig blev rigtig vellykket. Frithzell scorede en enkelt gang i fire optrædener.

- Melvin blev det desværre aldrig det gode match, som vi havde håbet på. Han har stået langt tilbage i køen om spilletid, og har været plaget af en del tilbagevendende småskader. Sammenlagt med, at Melvin er bosat i Sverige, og har haft ret lang rejsetid frem og tilbage, er det ikke lykkedes for os at forløse det talent foran mål, som Melvin åbenlyst besidder. Melvin har selv haft et ønske om at forsøge at finde en klub tættere på sit hjem, hvor han samtidigt kan få mere tid på førsteholdet, så derfor er vi gået med til at ophæve hans kontrakt, så han kan få sin karriere på ret køl igen, lyder det fra direktør Janus Kyhl.

Mere spilletid var der til Mathias »Malte Johannsen. Han nåede 20 kampe, men venstrekanten stod for det meste i skyggen af Frederik Bay, og det har fået ham til at søge nye græsgange.

- Malte" vil meget gerne spille mere fodbold, end vi har kunnet tilbyde ham. Vi har derfor i fællesskab besluttet os for at ophæve kontrakten, og skilles i fred og fordragelighed. Malte har været en loyal og professionel spiller, der har arbejdet hårdt i sin tid i FC Helsingør. Han er en god knægt, der har været vigtig for sammenholdet i truppen, og som altid er mødt op med et smil på læben og spredt godt humør, lyder det fra Janus Kyhl.