20. januar 2019
FC Helsingør startede med Nicolas Mortensen og Douglas Ferreira på banen, men heller ikke i dag fik de gang i målscoringen. Douglas har ikke scoret i denne sæson, og Nicolas har ikke scoret sidsen første kamp mod Fremad Amager. Foto: Mads Hussing
FC Helsingør startede med Nicolas Mortensen og Douglas Ferreira på banen, men heller ikke i dag fik de gang i målscoringen. Douglas har ikke scoret i denne sæson, og Nicolas har ikke scoret sidsen første kamp mod Fremad Amager. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør kunne heller ikke uden Lønstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør kunne heller ikke uden Lønstrup
Sport FAA - 22. august 2018 kl. 20:25
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det overskyggede næsten kampen, at FC Helsingørs træner Christian Lønstrup ikke var med på sidelinjen i udekampen mod Hvidovre.

arrow Læs også: Cheftræner ikke med på bænken

- Det er personlige årsager, lød den ordknappe besked, som Frederiksborg Amts Avis fik af folk i og omkring FC Helsingør.

Ændringen på Helsingørs bænk var ikke noget, som klubben havde meldt ud på forhånd til pressen eller på deres egne medier.

- Han har bedt om et par dages fri. Det har vi selvfølgelig imødekommet, sagde formand FInn Moseholm.

På spørgsmålet om Christian Lønstrup også er væk søndag var svaret fra Finn Moseholm:

- Hvis han beder om også at få fri søndag, og hvis hans ting ikke er afklaret, så får han lov til det. Vi har så mange dygtige folk omkring holdet, så de kan klare det.

Formand Finn Moseholm tilføjede dog:

- Men vi håber, han er tilbage.

FC Helsingør burde have scoret på sine store chancer, og så havde der aldrig været spænding i den kamp. Det blev der i alt for stor grad, da Hvidovre slog til i 2. halvleg, hvor de scorede kampens eneste mål, og FC Helsingør havde intet modsvar til det.

Mange havde regnet FC Helsingør som en af favoritterne til at blande sig i toppen af rækken, men efter en start med en sejr og to uafgjorte, er det nu blevet til to nederlag på stribe.

I 1. halvleg rullede det ene angreb efter det andet mod Hvidovres mål. FC Helsingør havde store chancer og et skud på stolpen, men ind ville bolden ind. Helsingørs angribere lider ikke af overdreven selvtillid i øjeblikket. Hvidovre havde deres første muligheder efter en halv times spil

Efter pausen var Helsingør ikke lige så godt spillende. Kombinationerne flød ikke så godt, og det var også et udtryk for, at Hvidovre var opsat på at kæmpe noget mere.

Hvidovre fik fuld valuta af deres indsats i 2. halvleg, hvor holdet scorede med lige over 20 minutter igen. Nicolai Bak Johannesen headede i en blød bue over Mikkel Bruhn i Helsingør-målet.

For fjerde kamp i træk måtte FC Helsingør have gang i deres »panikspil« i den sidste del af kampen, hvor alle de store spillere blev hevet med frem. Det gav nogle kæmpechancer på kontraangreb til Hvidovre og en enkelt stor chance til Helsingør med fem minutter igen, hvor bolden dansede rundt på Hvidovres streg, men ind ville bolden ikke.

1. division
Hvidovre IF-FC Helsingør 1-0 (0-0)

Mål: 1-0: Nicolai Bak Johannesen (68)

Advarsler: Magnus Fredslund (78), Hvidovre IF, Stefan Nygaard Hansen (83), Hvidovre IF

Tilskuere: 1.006