19. januar 2021
Vito Hammershøy-Mistrati skifter fra Lyngby til Helsingør.
Vito Hammershøy-Mistrati skifter fra Lyngby til Helsingør.
Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør hapser Hammershøy

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør hapser Hammershøy
Opdateret 03. februar 2016 kl. 10:04
Sport Nordsjælland - 02. februar 2016 kl. 23:27
Af Claus Birch

De fleste havde ventet, at FC Helsingør i transfervinduets sidste timer, ville sige farvel til anfører Kasper Enghardt. Her skulle Lyngby have været én blandt flere bejlere, men dét skifte blev imidlertid ikke til noget. I stedet blev rollerne byttet om og sundbyen slog til, da Lyngby og midtbanespilleren Vito Hammershøy-Mistrati blev enige om at rive kontrakten i stykker.

- Nogle gange går det stærkt i fodbold. Jeg havde forventet, at vi blev enige om at samarbejdet skulle ophøre. Da så FC Helsingør kom på banen, var jeg ikke i tvivl om, at det er her jeg gerne vil spille, forklarede den 23-årige midtbanespiller, efter aftenens træningskamp i Greve, der blev tabt med 0-2.

- Helsingør er det rigtige for mig. Jeg kan lide den måde de spiller på langs jorden og de har en meget stærk trup, hvor jeg kender mange af spillerne, tilføjede Østerbro-knægten, hvis seniorkarriere var omkring Næstved og HB Køge, inden han for halvandet år siden tog til Lyngby.

Mistrati nåede ikke at træne med sine nye holdkammerater, men gled direkte ind på højrekanten i startelleveren mod danmarksserieholdet. Her leverede han en fin første halvleg, som Helsingør kontrollerede, uden dog for alvor at skabe farlige situationer. Efter pausen fik hjemmeholdet den stærke vind i ryggen og sikrede sig en overraskende sejr, mod et FC Helsingør-hold, der bestemt ikke kunne siges at være en light-version.

For første gang var nytilkomne Daniel "Elly" Pedersen og Morten Bertolt i kamp, ligesom både Andreas Holm og Martin Koch var i aktion efter skader.

- Jeg er lidt overrasket over, at vi ikke har mere at byde ind med, specielt i anden halvleg. Det kan godt bekymre mig, at bundniveauet ikke er højere. Lige nu er jeg glad for, at vi har fem uger tilbage inden premieren, sagde cheftræner Christian Lønstrup, der dog havde plusser ud for sin nye midtbanespiller.

- Vito er godt skolet, er vant til et højere niveau og sparker godt. Han var kørt lidt sur i det inde i Lyngby og så kan det være meget godt, at blive set på med nye øjne.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?