22. juli 2019
FC Helsingør og Carl Lange tabte søndag på udebane til Fredericia. Foto: Rudi Dalsgaard
FC Helsingør og Carl Lange tabte søndag på udebane til Fredericia. Foto: Rudi Dalsgaard
Foto: Rudi Dalsgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør hænger fast i bunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør hænger fast i bunden
Sport FAA - 10. marts 2019 kl. 15:40
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med et nederlag på 1-0 på udebane til Fredericia, så lægger Helsingør ikke afstand til bunden, som holdet havde håbet på inden kampen. Da Hvidovre samtidig vandt og FC Roskilde fik uafgjort, så er bundkampen endnu mere intens.

Helsingør lagde ellers bedst ud med et højt pres, men stille og roligt åd hjemmeholdet sig ind i kampen.

En af de farligste momenter i en kedelig 1. halvleg kom allerede efter fem minutters spil, hvor en ufarlig bold dumpede ned i FC Helsingørs felt, som Viktor Anker gik frem til, men alligevel satte Pascal Gregor knæet på. Den snød Viktor Anker i målet, men heldigvis for Helsingør gik den lige forbi målet.

Det var en halvleg, hvor Helsingør var for sløve i boldomgangen. De var for lang tid om at skille sig af med bolden, og der var alt for mange dårlige afleveringer.

Selv Carl Langes teknik svigtede i flere omgange, hvor førsteberøringen ikke havde kvalitet.

Det var hjemmeholdet der sad på spilet de første 45 minutter dog uden at være farlige, da Helsingørs store forsvarsspillere gang på gang headede bolden væk.

Hvor vejret var nogenlunde til at begynde med, så blev det helt skidt i 2. halvleg. Vinden tog til og stod lige mod Helsingørs mål, og efter 10 minutters spil kom der også en voldsom regn. Det blev den i forvejen knoldede bane ikke bedre af.

Udover en voldsom vind i hovedet, så var Helsingør også under et voldsomt bombardement i det første kvarter af 2. halvleg.

Regnen tog af, og det samme gjorde det meget store pres mod Helsingør-målet.

Helsingør havde deres første spark på mål efter 65 minutter, da Lucas Haren efter et hjørnespark sparkede over mål ude fra kanten af straffesparksfeltet.

Fredericias mål kom efter 80 minutters spil, hvor Viktor Anker først reddede Dennis Høeghs afslutning, men den hurtige Fredericia-spiller fulgte selv op og sendte bolden ind bag den liggende målmand.

Douglas Ferreira var sat ind nogle minutter før, og selvom Helsingør fik sat et lille pres ind i slutminutter, så var det ikke nok til en udligning. Nicolas Mortensen var tættest på, da han tæt under mål headede et godt indlæg forbi målet.