16. december 2017
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør forlænger med forsvarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør forlænger med forsvarer
Opdateret 19. juni 2017 kl. 16:02
Sport FAA - 19. juni 2017 kl. 15:21
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige inden første træningssamling efter den ultrakorte sommerferie, så har superliga-oprykkerne FC Helsingør forlænget aftalen med en af forårets helte. Det drejer sig om den 24-årige forsvarer Martin Fisch, der har indgået en to-årig aftale med FC Helsingør.

- Han er en spiller, der har imponeret alt og alle heroppe. Jeg kendte ham fra AB, og han har ramt det niveau vi håbede og troede på han kunne ramme, hurtigere end nogen havde regnet med. Han har været meget professionel, og der har aldrig været noget brok, selvom han har været lidt ind og ud af holdet. I slutningen af sidste sæson spillede han sig ind som stamspiller, og havde en stor aktie i oprykningen. Det er en forlængelse jeg er meget glad for, siger cheftræner Christian Lønstrup i en pressemeddelelse.

Martin Fisch spillede som ungdomsspiller i AB, og har samlet erfaring i en håndfuld sjællandske klubber. Ud over AB har Martin Fisch spillet i Herlev, Hvidovre og HIK, hvorfra han skiftede til FC Helsingør.

Her var han i starten mest indskiftningsspiller, men mod slutningen bed han sig for alvor fast på holdet, da FC Helsingør gik over til at spille med tre stoppere.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Selvom vi nok leverede over det forventede i foråret, og der kommer til at være en tilpasningsperiode, hvor vi skal vænne os til tempoet, synes jeg at vi viste mod Viborg, at vi kan være med på det her niveau. Vi har forskellige typer i forsvaret, med forskellige kompetencer, og har en forsvarskæde der supplerer hinanden rigtig godt. Personligt kommer jeg både med noget fysik og noget fart, og jeg har afgjort min styrke i det klassiske forsvarsspil. Og så hjælper det, at jeg kender Lønstrup fra vores fælles tid i AB. Jeg synes både træning og trænerstaben er på et højt niveau, og min tid i FC Helsingør har været meget positiv, siger Martin Fisch.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk