11. december 2017
FC Helsingør kan spille sig på førstepladsen i 1. division, hvis holdet onsdag aften får point mod Vendsyssel FF i Hjørring. Foto: Kenn Thomsen
FC Helsingør kan spille sig på førstepladsen i 1. division, hvis holdet onsdag aften får point mod Vendsyssel FF i Hjørring. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Helsingør forhandler med Gehrt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør forhandler med Gehrt
Sport FAA - 20. september 2016 kl. 22:57
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Transfervinduet er lukket og slukket, men alligevel kan der være yderligere tilgang til FC Helsingør. I øjeblikket træner den klubløse Mathias Geht med i 1. divisionsklubben.

- Han træner med for at holde formen ved lige. Vi er i dialog om en mulig aftale, men der er ikke noget på plads, siger direktør Janus Kyhl.

24-årige Mathias Gehrt fik for nogle uger siden ophævet sin kontrakt med hollandske Ado den Haag, så han frit kunne finde sig en ny klub. Vejen til spilletid så lang ud for den ellers så kreative offensivspiller, der har 22 U-landskampe for Danmark på cv'et.

Mathias Gehrt kom til Ado den Haag i 2013.. Inden da spillede han i Brøndby. Oprindeligt er han dog fra Nordsjælland, og han spillede i Nivå-Kokkedal og Farum, inden han rykkede til vestegnen.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk