19. oktober 2018
Nicolai Pedersen er månedens spiller i oktober i  mændenes Håndboldliga. Foto: Allan Nørregaard
Nicolai Pedersen er månedens spiller i oktober i mændenes Håndboldliga. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hæder til Nordsjælland-profil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hæder til Nordsjælland-profil
Sport FAA - 06. november 2017 kl. 18:16
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjælland Håndbold har klaret sig over forventning i mændenes Håndboldliga. Oprykkerne ligger på en 10. plads, og oktober bød på en stribe gode resultater med uafgjort mod Sønderjyske og Midtjylland samt en vigtig sejr over TM Tønder.

Det har så også udmøntet sig på anden vis. Mandag kårede Divisionsforeningen venstrebacken Nicolai Pedersen som månedens spiller i oktober.

- Det er jeg superglad for, siger Nicolai Pedersen og skynder sig beskedent at tilføje:

- Det er også et udtryk for, at vi som hold har præsteret.

Det er som nævnt Håndboldspillerforeningen der står for kåringen af månedens spiller, og det sker blandt andet ud fra nogle ud fra nogle objektive parametre.

Nicolai Pedersen er målt som den mest effektive spiller. Han står blandt andet noteret for 27 mål på 37 forsøg, og han er registreret for 12 målgivende afleveringer i spilleperioden.

Divisionsforeningen kårer også efter hver spillerunde et ugens hold, og til det har Nicolai Pedersen været udtaget til to gange i sæsonen.

Set over hele sæsonen har Nicolai Pedersen scoret 52 mål i de første ni kampe. Det placerer ham på en fjerdeplads på topscorerlisten i mændenes Håndboldliga. Listen toppes af Anders Eggert med 58 mål.

Nordsjælland Håndbold spiller torsdag den første af fire kampe i november. Det sker på hjemmebane i Helsingør Hallen, hvor Nordsjælland Håndbold tager mod Ribe-Esbjerg i en nøglekamp om placeringerne i den tunge ende af tabellen. Med en sejr kan Nordsjælland tage et stort skridt væk fra de pladser, der giver nedrykningsspil.