16. oktober 2019
Jesper Fredin. Foto: Claus Birch
Jesper Fredin. Foto: Claus Birch
Foto: Claus Birch/Foto: Claus Birch
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fredin forlænger med HØJ

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredin forlænger med HØJ
Opdateret 07. december 2018 kl. 17:42
Sport Frederiksborg Amts Avis - 07. december 2018 kl. 16:01
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forrige weekend tog HØJ sæsonens største skalp, da Ølstykke-Jyllinge-mandskabet sejrede over Tønder i mændenes 1. division. Ud over de to point var der kontant belønning til cheftræner Jesper Fredin. HØJ kunne fredag offentliggøre, at klubben har forlænget aftalen med cheftræneren for yderligere to år, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2021.

- "Vi synes, at vores 1. divisions trup er i rigtig fin udvikling, og det skyldes selvfølgelig dels spillermaterialet, men ligeså meget Fredins tilgang til opgaverne på og uden for banen. Hertil kommer hans store engagement i at få projektet til at lykkes. Samtidig giver det kontinuitet og stabilitet, at det igangværende arbejde kan videreudvikles med Fredin som den bærende kraft siger HØJ Elites direktør Lars Vinther i en pressemeddelelse.

Jesper Fredin var i et par sæsoner aktiv som spiller i HØJ, inden han gik trænervejen. Han kom tilbage til HØJ for halvandet år siden fra en stilling som assistenttræner i ligaklubben Skanderborg.

- Med Fredin har vi fået øget træningsmængde. Han har fået sat den fysiske træning mere i system og fået den målrettet de enkelte spillere, og så er han grundig og skarp på analyserne. Samlet set har Fredin bidraget med en mere professionel tilgang til det sportslige set-up, og det vil vi gerne udvikle endnu mere, siger Lars Vinther.

Om forlængelsen siger Jesper Fredin selv:

- Efter nogle gode snakke med klubben var jeg ikke i tvivl om, at HØJ Elite fortsat er et spændende projekt for mig. Klubben har store men realistiske ambitioner for de kommende to sæsoner, hvilket går godt i spænd med mine egne. siger Jesper Fredin og fortsætter:

- Vi har gennem halvanden sæson arbejdet intensivt med kulturen og miljøet i klubben. Det har givet en stabil udvikling både på og uden for banen, som vi ønsker at fortsætte på kort og på lang sigt. Det var derfor vigtigt for mig, at klubben og jeg var helt enige om vejen frem, hvor udviklingen af store talenter i et miljø hvor de kan lære en masse af dygtige etablerede profiler, prioriteres højt. Fremtiden ser spændende ud i HØJ Elite, og jeg glæder mig til det fortsatte arbejde og de opgaver der venter i fremtiden.

Allerede i weekenden venter der HØJ en meget stor opgaver, når HØJ gæster Skive, der før sæsonen var regnet som en af oprykningskandidaterne. Det er skibonitterne stadig med en øjeblikkelig delt tredjeplads i rækken foran HØJ på en syvendeplads.