21. oktober 2019
Nicklas Bjerre Petersen var en af flere HØJ-spillere, der stod stærkt i billedet Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Nicklas Bjerre Petersen var en af flere HØJ-spillere, der stod stærkt i billedet Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: HØJ fik ram på topholdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HØJ fik ram på topholdet
Opdateret 02. december 2018 kl. 14:34
Sport Frederiksborg Amts Avis - 01. december 2018 kl. 18:04
Af René Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HØJ leverede en artig overraskelse hjemme i Jyllinge Hallen lørdag eftermiddag. 1. divisions tophold, TM Tønder, måtte rejse hjem til Sønderjylland med et nederlag 36-34.

Det var Tønders bare andet nederlag i sæsonen, og det lignede også den ventede favoritsejr, da Tønder kom på 14-11 mod slutningen af 1. halvleg.

Indtil da havde de unge Jeppe Hjorth og Christopher Rasmussen holdt HØJ inde i opgøret med gode aktioner fra backpladserne.

Træner Jesper Fredin tog timeout. Forsvarsmæssigt gik hjemmeholdet over i en skæv 5:1. Peter Nørklit kom ind i målet, og HØJ praktiserede 7-mod-6-spil.

Det hav de sin virkning, men medvirkende var også, at Tønder inden pausen blev ramt af to udvisninger i træk. Den fordel udnyttede HØJ, og Emil Bramming kunne på straffe gøre det til halvlegsstillingen 16-15 efter udløbet af de 30 minutter.

Men efter pausen viste HØJ også klasse i spillet lige mange på banen. Publikum fik et varsel om, at der var en overraskelse under opsejling, da Emil Bramming gjorde det til 21-18.

Tønder kom dog tilbage. HØJ blev ved med at spille 7-mod-6, selv om det undervejs kostede nogle nemme mål. Lasse Nikolajsen bragte Tønder foran 26-25 ved at kaste bolden i tomt mål.

Men så sendte Jesper Fredin et hemmeligt våben på banen. Frederik Høyer har ikke fået meget spilletid i denne sæson på grund af skader, og med to mål af ham i træk kom HØJ tilbage i front.

Angrebsspillet gled som smurt i olie, og så gjorde det mindre, at målmand Brian Jørgensen måtte udgå med en skade opstået midt i en redning.

7-mod-6-spillet sad i skabet. Det kom blandt andre stregen Nicklas Bjerre Petersen til gode. Han scorede en stribe vigtige mål, og så gjorde Tønder det også svært for sig selv, da gæsterne måtte spille halvandet minut to mand i undertal efter at have for mange spillere på banen i en udvisningsperiode.