10. december 2018
Julita Saner fra Hørsholm Rungsted vandt et sæt over Birkerøds topspiller Karen Barritza, men hun måtte strække våben til sidst. Til gengæld vandt Hørsholm Rungsted holdkampen og dermed DM-guldet. Foto: Mads Hussing
Julita Saner fra Hørsholm Rungsted vandt et sæt over Birkerøds topspiller Karen Barritza, men hun måtte strække våben til sidst. Til gengæld vandt Hørsholm Rungsted holdkampen og dermed DM-guldet. Foto: Mads Hussing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Guldet endte i Hørsholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Guldet endte i Hørsholm
Sport FAA - 11. marts 2018 kl. 21:12
Af Mads Hussing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Birkerød havde inden finaleweekenden fortalt, at de havde ambitionerne og forhåbningerne om at gå hele vejen. Holdet har også fire gode singlespillere, men det stod klart, at de mangler en del i doublerne. De to doubler blev tabt i lørdagens semifinale, som dog alligevel blev vundet samlet, og de blev tabt i søndagens finale mod Hørsholm.

- Vi er ikke gode nok i doublerne, sagde Birkerøds sportschef John Larsen efter kampen.

Det gik ellers som forventet i 1.singlen, som Karen Barritza tog sig af, mens Hørsholm Rungsteds Silvija Talaja vandt over Birkerøds Emma Ek i 2. single.

Hårdtslående Olga Helmi gjorde det til 2-1 for Birkerød, og i 4. singlen var det tæt på endnu en sejr til Birkerød. Her vandt Alisha Ali Hussain første sæt, men tabte andet sæt. Så skulle kampen i et tiebreak sæt til 10, og her havde Alisha Ali Hussain matchbold, men den udnyttede hun ikke, og dermed stod det 2-2.

På trods af sejr i første sæt til Karen Barritza og Kathrine Berge mod Julita og Ida Hasselbach, så snuppede Hørsholm den kamp i den afgørende tiebreak. Den sidste double endte med en forholdsvis sikker sejr til Hørsholm Rungsted, og dermed stod det klart, at guldet endte der.

- Jeg havde troet, at Emma og Olga ville tage den i double, men de kunne ikke komme igennem deres modstandere, siger John Larsen.

Bronzen tog Gentoftes kvinder sig af i en kamp mod KB. På herresiden blev KB danmarksmestre med en sejr over HIK, men Virum-Sorgenfri vandt over Lyngby i bronzekampen.

DM-holdfinale, kvinder
Birkerød-HRT 2-4

Karen Barritza vs. Julita Saner 4-6, 6-4, (10-3)

Emma Ek vs. Silvija Talaja 4-6, 4-6

Olga Helmi vs. Mathilde Tranberg 2-6, 6-2, (10-7)

Alisha Ali Hussain vs. Ida Hasselbalch 6-2, 3-6, (12-14)

Karen Barritza/Kathrine Berge vs. Julita Saner/Ida Hasselbach 6-3, 0-6, (5-10)

Emma Ek/Olga Helmi vs. Silvija Talaja/Mathilde Tranberg 3-6, 3-6