23. november 2017
Oliver Møllenberg. Privatfoto
Oliver Møllenberg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gilleleje vært for NM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gilleleje vært for NM
Sport FAA - 16. februar 2017 kl. 20:36
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bokseklubben i Gilleleje har ikke kun stolte sportslige traditioner, men også som arrangør har klubben gjort sig fordelagtigt bemærket. To gange har klubben stået som vært for de danske mesterskaber, og det bragt klubben det hidtil største værtsskab. Den første weekend i april skal de nordiske mesterskaber finde sted i Gillelejehallen.

- Organisatorisk er det langt større end at arrangere sjællandske og danske mesterskaber. For vores forening svarer det til at arrangere et lille OL, siger næstformand Thomas Møllenberg.

100 boksere og lige så mange ledere fra de fem nordiske lande har meldt deres ankomst til mesterskaberne, og fylder Feriecentret Kysthusene til randen.

Gilleleje er en bokseby, og Thomas Møllenberg forventer at fylde Gillelejehallen med bokseentusiaster til flere af de fire stævner, som danner rammen om NM. Lørdag aften suppleres NM-kampene med seks lokale kampe.

- Der er virkelig sket noget med boksningen efter, at seniorbokserne har smidt hjelmene. Jeg forventer, at vi kan fylde Gillelejehallen op til flere gange. Hvis man kan lide boksning, så får man det ikke bedre, lyder det fra Thomas Møllenberg.

Gilleleje Bokseklub får formentlig en bokser med til NM. 16-årige Oliver Møllenberg er dansk mester og bliver efter alt at dømme udtaget i U17, men let får han det ikke. I samme vægtklasse finder man den danske EM-bronzevinder Oliver Meng fra Nykøbing Falster.

- Vi forventer at Oliver Møllenberg bliver udtaget. Han er gået voldsomt frem i denne sæson, så Oliver Meng kommer bestemt ikke sovende til det, siger Thomas Møllenberg, der som efternavnet mere end antyder er far til den talentfulde Gilleleje-bokser.

De to gange Oliver kan støde sammen en måned forinden ved de sjællandske mesterskaber, så her kan styrkeforholdet blive åbenbaret.

Blandt de nordiske mesterskabers største sportslige profiler finder man supersværvægteren Kem Ljungqvist, som flere gange har besejret professionelle Pierre Madsen samt VM-bokseren Frederik Lundgaard.

- Vi ved at Sverige stiller med et stærkt hold, men vi ser meget gerne at Danmark bliver bedste nation ved NM, siger Thomas Møllenberg.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk