17. oktober 2019
FC Nordsjælland er i gang med at kigge på næste sæsons Superligatrup.
FC Nordsjælland er i gang med at kigge på næste sæsons Superligatrup.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuldt overblik over fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuldt overblik over fremtiden
Sport Frederiksborg Amts Avis - 25. maj 2019 kl. 08:21
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ikke helt dømt sommerferie efter lørdagens FCK-kamp for alle FC Nordsjællands spillere, selv om sæsonen egentlig er slut.

For en stribe af spillerne skal af sted på landsholdstjeneste. Fem skal med det danske U21-landshold, mens Nicklas Strunck skal med U20-landsholdet og spille to testkampe. Jonathan Amon skal med det amerikanske landshold, og Karlo Bartolec med det kroatiske.

Så må tiden vise, om især de danske U21-landsholdsspillere dukker op igen, eller om de er blevet solgt i mellemtiden.

- Sådan vil det altid være her. Specielt her i FC Nordsjælland, hvor det er en positiv kalkuleret risiko, siger FC Nordsjællands cheftræner Flemming Pedersen.

Arbejdet med næste sæsons trup er allerede i fuld gang - uanset risikoen for at miste flere profiler.

- Der er fuldt overblik over, hvem, der skal ind, hvem, der står på spring og hvem, der skal med på træningslejr, siger FCN-træneren.

Superligatruppen tager U19-spillerne Oliver Villadsen, Hector Højbjerre Thomsen og målmanden Rasmus From med på træningslejr, mens forsvarsspilleren Marcus Gudman rykkes op i Superligatruppen.

Den tæller allerede en stribe U19-spillere, der er rykket op. Det er spillere som Oliver Antman, Clinton Antwi, Joachim Rothmann, Isaac Atanga og Ibrahim Sadiq.

Og så kommer der en ny gruppe ghanesere fra Right to Dream-akademiet.

Det drejer sig om midtbanespilleren Abu Francis, forsvarsspilleren Maxwell Woledzi og angriberen Mohammed Diomande, der dog først fylder 18 til oktober. De tre skal træne med sammen med førsteholdet henover sommeren, hvorefter det så skal vurderes nærmere, hvor meget de skal væer med omkring Superligaholdet efterfølgende.

Fra det nuværende Superligahold har forsvarereren Lukas Talbro kontraktudløb efter et enkelt år i klubben. Højrebacken, der kom til at fra Brentfords B-hold og har en ungdomsfortid i OB, har stadig sin første Superligakamp for FC Nordsjælland til gode.