19. juli 2019
Martin Frese blev skadet i sin debut for FC Nordsjælland, men har nu alligevel fået sin første fuldtidskontrakt med klubben. Foto: FCN/Boesenfoto.dk
Martin Frese blev skadet i sin debut for FC Nordsjælland, men har nu alligevel fået sin første fuldtidskontrakt med klubben. Foto: FCN/Boesenfoto.dk
Foto: BOESEN MICHAEL BARRETT/POLFOTO
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frese skal fræse for FCN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frese skal fræse for FCN
Sport FAA - 02. juni 2017 kl. 12:32
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke altid, FC Nordsjællands Superligadebutanter slupper lige heldigt fra sine første kampe i den røde trøje.

Emil Damgaard debuterede for et års tid siden i en alder af bare 17 år, men måtte udgå med en korsbåndsskade. Noget i samme stil skete for den nuværende FC Utrecht-målmand, David Jensen, da han debuterede på hjemmebane. Den kamp varede kun en halvleg, da Jensen efter et sammenstød med holdkammeraten Jores Okore måtte udgå med en grim knæskade.

Og senest skete det samme for 19-årige Martin Frese. Han fik ellers debut på hjemmebane mod FC København som wingback i venstre side, men den varede kun 35 minutter, før han røg ud med en korsbåndsskade, der nu koster ham 12 måneders pausen.

Alligevel har FC Nordsjælland valgt at stikke Martin Frese en professionel kontrakt, så han kan se frem til at træne med i Superligatruppen på fast basis, når han kommer helt tilbage.

- Frese greb lige præcis den chance, han fik ved at komme med på træningslejren i vinter, og han har lagt på siden da. Det ligger i vores klub-DNA at give unge spillere chancen, når vi ser, at de er villige til at arbejde for det. Frese har balanceret færdiggørelse af skole, træning med U19-holdet og Superliga-holdet på fornem vis. Det vidner om en ung knægt, der er klar til at arbejde for at opnå sin drøm siger sportschef i FC Nordsjælland, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

Dermed bliver Martin Frese den sjette spiller fra årgang 1998 i Superligatruppen sammen med målmand Peter Vindahl Jensen, Victor Nelsson, Jakob Johansson og de to ghanesere Abdul Mumin og Collins Tanor.

Sidstnævntes lejekontrakt med Manchester City udløber dog snart.