25. maj 2019
Collins Tanor er ny mand i FC Nordsjælland. Foto: Rie Neuchs Fotografi
Collins Tanor er ny mand i FC Nordsjælland. Foto: Rie Neuchs Fotografi
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første ghaneser på plads i FCN

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første ghaneser på plads i FCN
Sport FAA - 28. januar 2016 kl. 21:18
Af Rudi Dalsgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så kom det første aftryk fra FC Nordsjællands nye samarbejde med Right to Dream-akademiet i Ghana, da man har underskrevet en lejeaftale med Manchester City om den 18-årige midtbanespiller, Collins Tanor.

Han har spillet på Right to Dream-akademiet de seneste otte år og har undervejs været anfører for det ghanesiske U17-landshold.

- Collins er en ung spiller med et stort talent, som elsker at styre spillet. Han kan enten spille som nummer 6 eller 8 på midtbanen. Han er meget energisk og eftertænksom i sine afleveringer. Vi glæder os meget til at bringe ham ind på holdet og forsøge at udvikle hans talent endnu mere, siger FCN-træner Kasper Hjulmand.

Collins Tanor beskrives også som moden, lige som man forventer, at han kan være en rollemodel for andre spillere fra Right to Dream-akademiet, som givetvis vil komme til FCN de kommende år.

- Der er ingen tvivl om, at klubben har nogle rigtig dygtige trænere og folk rundt om holdet, og jeg er sikker på, at de kan hjælpe mig med at blive en endnu bedre spiller, siger Collins Tanor selv om skiftet.