21. november 2017
Rungsteds målvogter Jeff Lerg er måske blevet afluret af modstanderne. 

Foto Hans Jørgen Johansen
Rungsteds målvogter Jeff Lerg er måske blevet afluret af modstanderne. Foto Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fjerde nederlag i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fjerde nederlag i træk
Opdateret 20. december 2016 kl. 22:39
Sport FAA - 20. december 2016 kl. 22:14
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rungsted måtte møblere godt og grundigt om på holdet til kampen mod Odense. Brendan Connelly var ude med karantæne. Han smækkede staven op mellem benene på en modstander i Frederikshavn og fik to spilledages karantæne. Det efterlod Rungsted med en særdeles ung tredjekæde, og så blev der igen trukket store veksler på de to første kæder.

Det var nok til at lægge presset på modstanderne, men skuddet gik ikke ind, og i den anden ende viste gæsterne, hvordan den slags skal gøres. På sådan vis gik Rungsted på isen til tredje periode nede med 1-3. Og det skulle blive værre.

Odenses mål til 1-4 var utilgiveligt. Dale Mitchell skøjtede på tværs af isen med pucken på bladet, og på en eller anden måde lykkedes det ham at snige pucken ind ved den nærmeste stolpe. Det må ikke ske.

Hjemmeholdet overgav sig nu ikke. Med ti minutter igen viste Nikolaj Rosenthal overblik og lagde tilbage til Mikael Christensen, som i fri position ved højre stolpe lagde pucken i mål.

Samme duo stod bag det næste mål. Nikolaj Rosenthal fik lagt af til Mikael Christensen, som fra venstre side vippede pucken ind i målhjørnet. Så var der atter spænding.

Rungsted trykkede på. Der var dobbeltchancer til Morten og Nikolaj Rosenthal. Frie skud til Fabian Brunnström og Marcus Nielsen, men ind i mål kom pucken ikke. Og så vandt Odense med 3-4.

Rungsted-Odense 3-4 (0-2, 1-1, 2-1)

Mål: 0-1: Michael Eskesen (9.07), 0-2: Dale Mitchell (12.10), 1-2: Morten Green (22.12), 1-3: Tony Romano (25.37), 1-4: Dale Mitchell (42.21), 2-4: Mikael Christensen (50.31), 3-4: Mikael Christensen (52.19)

Udvisninger: Rungsted (5x2). Odense (4x2)

Tilskuere: 1.041.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk